To je to što me zanima!

Skrivaju se od hladnoće: U BiH migranti provaljuju u kuće

Jutros je trojicu na spavanju zatekla vlasnica kuće koja je odmah izvijestila policiju. Oni su izjavili kako su četvorica migranata napustili kuću kako bi na bankomatu podigli novac
Vidi originalni članak

Sedmorica ilegalnih migranata provalila su u noći na utorak u obiteljsku kuću nedaleko Čapljine kako bi se skrili od zime što je drugi takav slučaj u posljednja dva dana zbog čega stanovnici strahuju od masovnih provala.

Kako su u utorak potvrdili iz policije u Čapljini, sedmorica migranata iz Libije i Pakistana su razbila prozor te se smjestili u obiteljsku kuću u čapljinskom naselju Vrgorac.

NAŠLI IH U PRAZNOJ KUĆI Policija BiH i migranti: 'Diži se bolan. Ti k'o da si u svojoj kući'

Jutros je trojicu na spavanju zatekla vlasnica kuće koja je odmah izvijestila policiju. Oni su izjavili kako su četvorica migranata napustili kuću kako bi na bankomatu podigli novac.

Migranti nisu posjedovali nikakve dokumente, te su nakon kraćeg vremena predani službi za  poslove sa strancima.
Po navodima iz policija sličan incident se dogodio prije dva dana kada su u još jednoj kući u Čapljini vlasnici pronašli migrante.
Po navodima koje su migranti dali policiji oni nastoje stići do Bihaća kako bi pokušali prijeći u Hrvatsku i nastaviti put prema zapadnim zemljama Europske unije. U napuštene kuće smještaju se privremeno kako bi se skrili od hladnoće.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • spirit lamp 12.12.2018.

    Treba gledati i svjetliju stranu svega. Stotine milijuna eura koji ti migranti donose i placaju za put ili im njihovi muslicki sponzori placaju. Treba im svu tu lovu uzet i vratit natrag doma!

  • billabong_1 11.12.2018.

    Sta je novinarcicu dajes mi zuti karton za istinitu informaciju iz njemackih novina.. Bravo toliko o slobodi izjasnjavanja ionako vi niste hrvatske novine vec preslika srbskoga blica fujjj.

  • pehlinar 11.12.2018.

    žale se na brutalnost naše policije nakon što ih vrate u bosnu. europljani se iz njihovih zemalja vračaju bez glava. zlatno pravilo "oko za oko zub za zub"

Komentiraj...
Vidi sve komentare