To je to što me zanima!

Skupljaju donacije kako bi Registar i dalje bio na netu

Potrošen je zakupljeni prostor koji je vlasnik stranice kupio u hosting paket od Inivisihosting u Americi. Stranica zbog toga više nije dostupna
Vidi originalni članak

Internetsku stranicu www.registarbranitelja.com ni u četvrtak nije moguće učitati. Svi oni koji su pokušali vidjeti registar naišli su na obavijest: "Bandwith Limit Exceeded. The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later". To bi značili da je prijeđena brzina propusnosti i da server ne može otvoriti stranicu zbog dosezanja limita. Tako je potrošen zakupljeni prostor koji je vlasnik stranice kupio u hosting paket od tvrtke Inivisihosting u Americi. Autor www.registarbranitelja.com zakupio je 10 gigabajta prometa od te tvrtke. Promet je potrošen u samo dva dana. Američka tvrtka otvorila je stranicu za donacije radi održavanja sporne stranice. Invisihosting tvrdi kako je hrvatski CARnet od njih zatražio da ukoni spornu stranicu. Kažu kako im je CARnet navodno prijetio uhićenjem i sudskim procesom. U CARnetu kažu kako su tražili blokiranje te stranice, ali da nisu prijetili ničim, prenosi HRT.

ZBOG REGISTRA PRIJAVILI NEPOZNATOG POČINITELJA
Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo od policije je u četvrtak zaprimilo kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja zbog odavanja službene tajne, odnosno zbog objave Registra na internetu. U priopćenju stoji da je Općinsko državno odvjetništvo odmah zatražilo od policije kriminalističku istragu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mikica1234 08.04.2010.

    Nije \"brzina propusnosti\" nego : promet

  • ravenlenore 08.04.2010.

    ahahahaa, internet explorer :D

  • HellbAni_1 08.04.2010.

    kad ce se dogodit ko i u Grckoj prosvjed ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare