To je to što me zanima!

Skupljao kune za invalida i prevario ga radi loše vibre

Mario Herman pomaže invalidima. Odlučio je pomoći i Antonu Živkoviću te je organizirao humanitarnu akciju. Anton nije dobio niti kunu
Vidi originalni članak

Anton Živković (25) iz Pule stopostotni je invalid. Živi s majkom i bratom u vlažnom podrumu od 30-ak “kvadrata”, o čemu smo već pisali. Mario Herman živi u Nizozemskoj i pomaže invalidima u Hrvatskoj. Odlučio je pomoći i Antonu te je organizirao humanitarnu akciju “Neka svaki dan Antonu bude radostan”. Ali Anton nije radostan. Nije dobio niti kunu, a ovo iskustvo samo želi zaboraviti.
- Obećao je riješiti moje stambeno pitanje. Akcija je bila na brodu, na koji me jedva dovela majka. Rekao sam da će mi biti teško i da imam rane na nogama, ali sam došao. Nitko mi se nije obratio. Osjećao sam se ispod svakoga ljudskog dostojanstva. Pitao sam Marija što se događa, a on mi je odvratio da su svi na brodu rekli da dobro izgledam. Što sam trebao doći prljav i poderan - očajan je Anton, koji ne zna koliko su novca skupili.
Herman je kratko rekao kako je Antonu obećao 300 eura i da će ih dobiti. Kaže i da ovaj posao uspješno radi već 38 godina.
- Anton je na brodu bio tužan i pokunjen. Znam da mu je teško, ali trebaju se više angažirati oko svega. Ostavili su negativne 'vibre’ - objasnio je Mario Herman.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kristina tina 26.05.2021.

    Gospodine Herman, moj naklon, Anton Živković je lažov i manipulator

  • zeljka_dubrava 17.05.2009.

    Sva sreca pa su se nasli svi da komentiraju koji ne znaju ni gospodina Hermana ni Antona. Jedna sam od onih koja je bila u toj Puli na izletu i znam da je sve laz sto je Anton napricao. To sto je invalid mu ocito daje mnogo vjetra u leda da uvjeri naciju kak je on u pravu. BIlo nas je oko 30 i svi smo bili pricali s njim,slikali se i snimali kamerom. Akcija koja je bila pokrenuta na blog.hr je trajala vise od mjesec dana za njega a sav novac je isao na njegov racun a ne na nas. Okaljano je ime gospodina Hermana bez kojeg bi mnogi bili bez operacija, bez invalidskih pomagala, bez sredstava za ljecenja.Tijekom rata je doveo kamione igracaka i svega sto je trebalo. Zahvalit mozete samo Bogu kaj takav netko sto je gospodin Herman zaista postoji. Ako imate vremena potrazite nas na blog.hr ima nas mnogo koji smo bok uz bok uz Hermana..

  • mateo4x4 14.05.2009.

    Pitanje je dali je sakupio pare i uzeo ih za sebe....

Komentiraj...
Vidi sve komentare