To je to što me zanima!

Slatina: Razbili su staklo na gradonačelnikovu automobilu

Ivan Roštaš, gradonačelnik Slatine, kazao je kako ne vjeruje da napad na automobil ima ikakve veze s izborima. Za tjedan dana ga očekuje utrka za novi mandat
Vidi originalni članak

Par minuta nakon što sam parkirao automobil u dvorištu i ušao u kuću, čuli smo lom stakla i potom alarm na automobilu. Supruga je vidjela u daljini osobu kako bježi. Cigla koju je nepoznata osoba bacila u zadnje vjetrobransko staklo bila je u komadima. Zgrožen sam takvim ponašanjem, kazao je Ivan Roštaš, gradonačelnik Slatine, kojeg za tjedan dana očekuje utrka za novi mandat. 

Roštaš je kazao kako ne vjeruje da to ima neke veze s izborima, ali ističe da je "uvijek sve moguće". U policiji su nam potvrdili, ne navodeći identitet oštećenika, da je u četvrtak oko 21,30 sati na osobnom automobilu VW Sharonu, koji je bio parkiran u dvorištu 53-godišnjeg vlasnika razbijeno zadnje vjetrobransko staklo. 

Iako je Roštaš kao kandidat koalicije (HDZ-HSLS-HSP AS-HSLS-SU) prošao u drugi krug u izboru za gradonačelnika, Slatinjani ne povezuju taj čin uz izbore već ga pripisuju vandalizmu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • forks 26.05.2013.

    pa nije auto nista kriv..

  • šiš 26.05.2013.

    Sve çe to graďani platit.

  • Putschi 26.05.2013.

    Citiram stampu ; " za tjedan dana ga ocekuje utrka za novi mandat " ali kako auto je slupan ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare