To je to što me zanima!

Slatina: Traktor se prevrnuo na nizbrdici, vozač (75) poginuo

Ivan D. se vraćao iz polja. Traktorom je krenuo niz brdo. Traktor se odjednom prevrnuo i prikliještio je vozača koji je poginuo. Njegovo su tijelo odvezli na obdukciju
Vidi originalni članak

Nakon što smo čuli lomljavu metala izašli smo na ulicu i nedaleko primijetili prevrnuti traktor. Pritrčali smo, a pod traktorom je u krvi ležalo tijelo Ivana D. (75)  iz Slatine kojemu se više nije moglo pomoći, ispričali su u četvrtak susjedi nesvakidašnju prometnu nesreću koja je njihovog susjeda stajala života. 

Obitelj je potvrdila da je Ivan nedaleko svoje kuće sadio krumpir u polju. Oko 11,30 sati krenuo je vratiti susjedu posuđenu sadilicu, a dvjestotinjak metara dalje od njegove kuće dogodila se tragedija. Starac je više od 30 godina imao mali poljoprivredni traktor IMT s kojim je obavljao poslove u polju. I posljednjih dana radio je u polju. Traktorom je krenuo ulicom niz brdo da bi, iz nepoznatog razloga, traktor prešao na lijevu stranu. Udario je u visoku bankinu prednjim lijevim kotačem i prevrnuo se i prikliještio Ivana koji je preminuo. U jednom trenutku traktor se zapalio, ali su susjedi uspjeli ugasiti vatru. Nakon što se u virovitičkoj bolnici obavi obdukcija policija će priopćiti uzroke ove tragedije. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • IvanButorac 30.03.2012.

    pa šta ak je čovjek imao 75god bio je bolji traktorista od većine puno mlađi a i taj zaštitni ram nije morao imat zato što je traktor stariji od trideset godina a usput njegov je traktor uvjek bio uredno registriran i nije mjesto slatina nego Balinci čovjeka mi je žao jer bio je stvarno dobar iskrena sućut obitelji

  • novoselmario8 30.03.2012.

    Tak starim ljudima ne bi trebalo uopče dati da voze traktore,možda mu je jednostavno pozlilo i skrenuo je s ceste.Kaj da je netko naišao s druge strane?Znam da stari ljudi na selu moraju raditi na zemlji da bi od nečega živjeli,ali nažalost previše ginu na tim traktorima.Nemreš ti više sa 75 g imati osječaj za volan.

  • brembo 29.03.2012.

    taj starac je prosao valjda sva brda papuka i znao traktore u dusu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare