To je to što me zanima!

Slatkiši u Saboru: Čokoladom su si osladili zadnji radni dan

Ovim bombonima radnici žele svim zastupnicima na simboličan način zahvaliti što donose propise koji su predloženi od Vlade RH, a koji promiču zapošljavanje osoba s invaliditetom...
Vidi originalni članak

Saborske zastupnike posljednjeg radnog dana u ovoj godini na klupama su dočekale čokoladice. Riječ je o simboličnom daru radnika s invaliditetom zaposlenih u čoko baru Hedona iz Križevaca čija su vrata otvorena u četvrtak. Na ovaj način čestitali su saborskim zastupnicima nadolazeći Božić i poželjeli uspješnu Novu 2018. godinu. 

- U čoko baru Hedona rade osobe sa invaliditetom. Jednako kao u maloj tvornici koja proizvodi čokoladu. Dakle, osobe s invaliditetom našle su svoje mjesto na tržištu rada. Čoko bar Hedona jednako kao i tvornica proizvodit će još više i zapošljavat će još više osoba s invaliditetom. Ovim bombonima radnici žele svim zastupnicima na simboličan način zahvaliti što donose propise koji su predloženi od Vlade RH, a koji promiču zapošljavanje osoba s invaliditetom i profesionalnu rehabilitaciju - izjavila je Ljubica Lukačić (HDZ) koja je bila na otvaranju čoko bara. Predsjedavajući Gordan Jandroković zahvalio se radnicima u ime svih zastupnika.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Negann 16.12.2017.

    Treba dobro paziti sta se pise ovdje jer ove sjeverno korejske novine lupaju i kad treba i kad ne treba.

  • Negann 16.12.2017.

    Jel od Takova?

  • ljubica ljubičica_1 16.12.2017.

    Kako ih nije sram .Gledam juče u Saboru domjenak .Ko da su nešto pametno napravili i dobro za Hrvatsku .Samo nam troše lovu.Zastupnika u Saboru nebi tribalo biti više od 50 i toje puno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare