To je to što me zanima!

Slavila 18. rođendan skokom s padobranom: Nije preživjela...

Jorge Gaitan, direktor kluba tvrdi da do nesreće nije došlo zbog greške na opremi nego da je netko Vanessa ili njezin instruktor uzrokovao tragediju. Istraga i dalje traje
Vidi originalni članak

Vanessa Ivonne Melendez Cardenas i njezin instruktor Mauricio Gutierrez Castillo (34) su poginuli u nedjelju. Vanessa je slavila 18. rođendan i sa svojim voljenima je stigla oko 15 sati u Albatroos Air Sports Club u Meksiku.

Kako bi proslavila punoljetnost, odlučila je skočiti s padobranom. Mauricio je bio iskusan instruktor i skočio je s padobranom više od 400 puta, piše El Grafico, prenosi The Sun. Hitna je došla oko 15.43 sati i liječnici su ustanovili smrt.

Jorge Gaitan, direktor kluba tvrdi da do nesreće nije došlo zbog greške na opremi nego da je netko od njih dvoje uzrokovao tragediju.

- Padobran se otvorio. Uzrok nesreće je ljudska radnja. Istraga traje i još ne znamo što se točno dogodilo - rekao je Gaitan. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ajetodoo 30.03.2019.

    Rođendan je slavila na pogrešan način, i izgubljena su dva života. Da je slavila kako treba, sa instruktorom u krevetu, zatajenje opreme(kondoma) moglo je prouzročiti samo još jedan život više.

  • 30.03.2019.

    Tako je to kad na faceu svi skaču, žderu i putuju. I onda moraš i ti. Skočit, letjet, jest 100 krafni rafting, motor bilo što..glavno da je akcija. I da se slika i objavljuje. Nemože se normalno sjest pjevat i pit skromno nego se mora o poginut ako treba.

  • IvanGajski_1 29.03.2019.

    Ja se nemogu sjetit hahaha.. Valjda je dernek bio

Komentiraj...
Vidi sve komentare