To je to što me zanima!

Slavimo: Uključi se u najbolju nagradnu igru i osvoji auto...

U ponedjeljak počnite skupljati kupone koje ćemo objavljivati svaki dan u najboljim novinama. Deset kupona do 24. ožujka pošaljite na adresu P.P. 19, 10000 Zagreb
Vidi originalni članak

Rođendansko ludilo najboljih novina se nastavlja! Od ponedjeljka ne propustite drugo kolo najveće nagradne igre i za naš 10. rođendan osvojite Mitsubishi ASX, najpopularniji SUV ovog japanskog proizvođača

Mitsubishi ASX vam dolazi uz pet godina jamstva i uz nevjerojatnu dodatnu opremu.

U ponedjeljak počnite skupljati kupone koje ćemo objavljivati svaki dan. Njih deset do 24. ožujka pošaljite na adresu P.P. 19, 10000 Zagreb. 

Ako koji kupon i propustite, još imate šansu sudjelovati jer vam 12. i 13. ožujka dajemo po jedan joker kupon. 

Ne propustite i druge nagrade kojima ćemo vas počastiti u mjesecu našeg velikog 10. rođendana.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • oko za oko pasta za zube 👻 01.03.2015.

    Onaj tko vam je pisao pravilnik za 1.kolo nema pojma kako se održavaju nagradne igre i pišu pravilnici ili ne zna koliko veljača ima dana (to će biti najprije). Stavili ste isti dan joker kupon i redovni tako da onaj tko ne kupi u subotu i nedelju 24sata nema ni jokera ni redovni kupon. Jokeri se stavljaju drugi dan zato i jesu jokeri ako ne kupiš jedan dan novine, kao što ste napravili u 2. kolu.

  • kllea 01.03.2015.

    Ako ga ja dobim želim da mi ključeve uruči admin@!!

  • kesha 01.03.2015.

    Divna nagrada! Tko ne igra ne može se niti nadati nagradi. Moja susjeda stalno govori kako nikada ništa nije dobila. Upitala sam je koliko je puta slala kupone ili kupila srećku i sl. Kaže-nikada!

Komentiraj...
Vidi sve komentare