To je to što me zanima!

Slavio je izlazak iz zatvora u kafiću i dobio 6 metaka u leđa!

Rusija: Aleksander Zhestokov (39) je bio optužen da je vodio bandu koja je podmićivala, vodila poslove s drogom, varala i ucjenjivala. Nedavno je izašao iz zatvora...
Vidi originalni članak

Aleksander Zhestokov (39) je ubijen na području ruske regije Kemerovo. Bio je u baru s društvom i slavio je izlazak iz zatvora. Riječ je o ruskom "kumu" koji je oslobođen jer su svjedoci odbili svjedočiti protiv njega. Na snimci se vidi kako mu je ubojica prišao u kafić i upucao ga iz blizine.

Zhestokov je pao na pod i umro gotovo odmah. Sve se to odigralo u petak, a ubojica je u mafijaša pucao oko ponoći. Zhestokov je bio optužen da je 2013. godine organizirao bandu.

Ubojica je u kafić ušao maskiran kapuljačom i tamnim naočalama, a imao veliko oružje s prigušivačem. Jedan od muškaraca koji je bio u društvu mafijaša je okrenuo njegovo tijelo dok su dugi u šoku promatrali. Drugi je pak pobjegao, a čini se da nitko nije niti pokušao zaustaviti ubojicu.

U leđima ubijenog pronađeno je najmanje šest rana od metaka. Policija je pokrenula istragu no zasad nisu našli ni oružje ni ubojicu. Zhestokov je bio pušten iz zatvora u srpnju gdje je bio zbog prijevare i ucjene. Sumnja se da je njegova banda radila prijevare vezano uz nekretnine, kontrolirala posao s drogom, vodila poslove na crnom tržištu i podmićivala lokalne biznismene, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • cimerrr 31.07.2018.

    Žestokov je bio prežestok,a takvi u Rusiji ne žive dugo!

  • jožek2 31.07.2018.

    Tako se to radi u m afijaškim krugovima, pa i kod nas je tako .

  • vx123 31.07.2018.

    Pa se ti zovi Žestokov... Da se zvao Mirnovski ili Krotki još bi puno votke u životu popio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare