To je to što me zanima!

Slavite li Valentinovo i što ćete pokloniti partneru?

Za Dan zaljubljenih restorani nude posebne menije, a turističke agencije vikend putovanja. Kupuju se pokloni, i sitnice i skupi nakit...
Vidi originalni članak

Iako ima onih koji se bune da je Valentinovo uvozni blagdani da ga trgovci koriste za što bolju zaradu, mnogi će se ovih dana zaputiti u trgovinu kako bi za svog partnera izabrali idealan dan. Kupovat će se od cvijeća i slatkiša do donjeg rublja, mobitela i skupog nakita.
Restorani nude posebne menije za zaljubljene, a turističke agencije vikend putovanja. Da li za Valentinovo spremate nešto posebno sa svojim partnerom, koliko ste spremni potrošiti i mislite li da taj blagdan uopće ima smisla?

Idi na 24sata

Komentari 19

  • crystal 13.02.2008.

    Ne slavim Valentinovo jer mi je to totalno bezveze. Čisti marketinški trik. Ako se netko voli trebali bi slaviti svaki dan i pokazivati si ljubav a ne samo na Valentinovo.

  • felipe 12.02.2008.

    neću slaviti..ostavila me jedna curka iz 24sata i jako sam tužan..poklanjam sebe prvoj koja me hoće

  • entoni 11.02.2008.

    Tužno je završio sv. Valentin od 15. st povezuju ga sa zaljubljenima, a komercijalizira se sve. Još se ne oporavimo od jednog blagdana a po trgovinama već na policama rekviziti za drugi blagdan. Ipak ja se taj dan opravdano prejedem sa čokoladnim delicijama, a njemu ću pokloniti knjigu tako da spojim sa rođendanom koji mu je bio prošli mjesec. Da nam svaki dan može biti Valentinovo bilo bi preljepo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare