To je to što me zanima!

Slavko Linić: Građani će bolje živjeti za tri do četiri godine

Olakšice za gospodarstvo i poduzetnike koje smo uveli značit će i manje troškove proizvodnje, zbog čega se cijene neće morati dizati, rekao je ministar financija Linić
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić u Dnevniku NoveTV je komentirao povećanje PDV-a i uvođenje poreznih međustopa. Kazao je kako PDV jest veći, ali cijene neće rasti.

- Olakšice za gospodarstvo i poduzetnike koje smo uveli značit će i manje troškove proizvodnje, zbog čega se cijene neće morati dizati - rekao je Linić. Dodaje i kako se dvije i pol milijarde kuna vraćaju direktno u gospodarstvo. Kazao je i da je u prvom planu nove Vlade spasiti gospodarstvo.

Ministar ističe kako se sve mora podrediti tome, zbog kreditnih agencija. Na pitanje kada će građani osjetiti pozitivne učinke poteza Vlade rekao je da smo previše trošili, a moramo vraćati dugove. Linić očekuje kako će građani imati bolji životni standard za tri do četiri godine. Dodaje kako će prvi efekti biti nova radna mjesta i bitka za investicije.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • user_89542 02.02.2012.

    Hahaha..kome on to priča..pa ja te priče slušam od Jugoslavije..restruktuiranja, reforme..bit će bolje...da, da, bla, bla!! Mi trebamo ovo, mi trebamo ono....3-4 godine..pa ja predviđam rat globalnih razmjera u te tri godine!!!

  • eurofob 02.02.2012.

    nista bolje nego prije ,stari prdonja već sad pazi da ne bi izgubio glasove pa prave dugometraznu politiku, varas se liniću ako mislis da ces nas prevariti .ako imate program dajte ga ,ako treba rezove u drzavnoj upravi a treba otpustaj ,nemozemo vise hraniti vas koji ste na jaslama radnika ,izazvacete revoluciju ,dosta nam je . mi proizvodimo na nama se se stedi nas otpustate ,pa ko kog tu je.. onda cemo mi voditi drzavu kao 90-ih i bili smo sretni...

  • biio 29.01.2012.

    taman kad sletis s vlasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare