To je to što me zanima!

Slavko Linić: Hrvatske šume nisu smjele isplatiti božićnice

Novinari su pitali ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu kako to da su si Hrvatske šume isplatile božićnice, a on je njih pitao jesu li tražili očitovanje Hrvatskih šuma
Vidi originalni članak

Hrvatske šume nikako nisu smjele isplatiti božićnice, iz jednostavnog razloga jer se bave upravljanjem državnom imovinom, zato što nisu provele restrukturiranje, istaknuo je u srijedu ministar Slavko Linić.

- Jednostavno ih je previše i trebat će novca za restrukturiranje - dodao je Linić.

Jakovina novinarima: Jeste li tražili očitovanje Hrvatskih šuma?

Novinari su pitali ministra poljoprivrede Tihomira Jakovinu kako to da su si Hrvatske šume isplatile božićnice, a on je na to samo kratko upitao jesu li o tome tražili očitovanje iz Hrvatskih šuma.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Ray Barone 19.12.2013.

    Nejasan mi je način odabira trenutne garniture ministara, ne vjerujem da nisu imali sposobnije pa makar gledali po stranačkoj pripadnosti...ko da su izabirali najsmotanije pripadnike stranke s završenim fakultetom...

  • jjandrilc 19.12.2013.

    Dobro svi spominjete šefove u HR šumama, a radnici koji sjeku, traktoristi koji vuku stabla na temperaturama ovih dana i ispod nule ja vas pitam jesu li oni zaslužili božičnice. Ti ljudi jedva čekaju da dođu kući i oijedu nešto toplo i da se malo ugriju. Oni su iskreno zaslužili da dobiju tu božićnicu kao i svi pošteni radnici lijepe nam naše Hrvatske.

  • ljubica ljubičica_1 19.12.2013.

    epa sad nek vrate.niko od nas nije dobija božićnice pa nemoraju ni oni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare