To je to što me zanima!

Slavonci u strahu: Misteriozni muškarac noću uhodi seljane

Muškarac se pojavljuje usred noći, kad se ugasi javna rasvjeta i hoda oko kuća, a ponekad prespava u nečijem vrtu. Mještani sumnjaju da ih namjerava pokrasti
Vidi originalni članak

Mještani Trnovca pored Velike noćima ne spavaju zbog nepoznatog muškarca koji već mjesec dana kruži selom, piše 034portal.hr.

Muškarac se pojavljuje usred noći, kad se ugasi javna rasvjeta i hoda oko kuća, a ponekad prespava u nečijem vrtu. Mještani prepričavaju kako su čuli da ga nekad, navodno, na cesti sačeka sivi automobil i pred jutro napusti selo.

Mještani sumnjaju da muškarac 'snima situaciju' jer ih namjerava pokrasti.

Misterioznog je muškarca u svom dvorištu vidjela Ljubica Forić. Oko četiri ujutro izišla je iz kuće i vidjela ga pod orahom, 30-ak metara udaljenom od kuće.

- Imao je neke lance u rukama. Kad me vidio pobjegao je niz polje. Lice mu je bilo skriveno šiltericom. Susjedi pričaju da nekad zna preko lica navući masku. Viđen je i kako noću gleda kroz prozor u jednu kuću - prepričava.

Sve su prijavili policiji koja je u nedjelju bila u selu i razgovarala s mještanima.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • grga5 27.08.2015.

    zato se valjda slavonci razbjezase po bijelom svijetu ( trbuhom za kruhom )

  • glissy 26.08.2015.

    štef je*emti sunce tvoje lepo sam ti rekla da ne hodas pijani po selu s tim lancima ruzis kak krampus još bus i susede na nas nahuskal. štef,ako ovo citas dojdi odma doma sve kobasice ti bum inače ž balkona zmetala.!! (dragi susedi,vaša se najdraža suseda bara lepo ispricava uz pjesmu mi smo prikaze bom bom.) :))) najte se bojati to je samo moj pijani stefek,nebu on nikoga pokral još bi vam i gnoja po stalama zabadava pocistil

  • ja1987 26.08.2015.

    a da nije mozda imigrant?

Komentiraj...
Vidi sve komentare