To je to što me zanima!

Slavonija i Jadran uživat će u suncu petak i za vikend, u gorju pljuskovi, temperatura i do 21°C

Mogući lokalni pljuskovi očekuju se u petak poslijepodne u gorju te u Istri i Dalmaciji. Ponegdje je moguća i jutarnja magla, a puhati će i slab vjetar
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj će biti djelomice sunčano, a u Slavoniji te na srednjem i južnom Jadranu pretežno sunčano, prognoza je državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za petak. U popodnevnim satima očekuje se razvoj oblaka te lokalni pljuskovi uglavnom u gorju, te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije. Ujutro je ponegdje moguća magla.

PREVRTLJIVO PROLJEĆE Prognoza za Hrvatsku: Vikend uglavnom bez kiše, no evo kad stiže novo pogoršanje vremena

Puhati će slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na Jadranu jugozapadni i sjeverozapadni, a ujutro na sjevernom dijelu i bura. Najniža jutarnja temperatura iznositi će od 3 do 8, na Jadranu od 8 od 13, a najviša dnevna većinom između 16 i 21 °C.

U subotu će biti pretežno sunčano. U nedjelju sa zapada porast naoblake, krajem dana mjestimice već i kiša. U ponedjeljak promjenljivo, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar na kopnu uglavnom slab, u nedjelju ponegdje umjeren jugozapadni.

Na moru u subotu slab do umjeren jugozapadni i sjeverozapadni vjetar, a u nedjelju će jačati jugo, zatim u ponedjeljak slabjeti. Tijekom vikenda toplije, a zatim niža dnevna temperatura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 21.04.2023.

    jeli bolje kad puše sjeverozapadni ili jugozapadni vjetar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare