To je to što me zanima!

Slavonski Brod: Prijetio je i ukrao nakit, novac, pića...

Po nalogu Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretraženi su stan i osobni automobil koje koristi osumnjičeni 56-godišnjak i pronađen je dio ukradenih stvari
Vidi originalni članak

Policajci su uhitili 56-godišnjaka s područja Slavonskog Broda jer sumnjaju da je prijetio 58-godišnjakinji i 58-godišnjaku. 

S tim u vezi 58-godišnjakinja je prijavila da joj iz stana u Slavonskom Brodu nedostaju nakit, novac i drugi predmeti (alkoholna pića, tablet, i dr.). Po nalogu Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretraženi su stan i osobni automobil koje koristi osumnjičeni 56-godišnjak i pronađen je dio ukradenih predmeta i stvari, a koji će biti vraćeni vlasnici.

- Policijski službenici su 56-godišnjaka u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Slavonskom Brodu, uz kaznene prijave za kazneno djelo prijetnje i teške krađe predali pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, nakon čega je muškarac predan u nadležno Državno odvjetništvo na daljnje postupanje-kaže Krešimir Šimić, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare