To je to što me zanima!

Šleperu otkazale kočnice pa udario u auto i u nadvožnjak

Vozač kamiona dolazio je iz pravca Dugopolja oko 9.30 sati u petak. Otkazale su mu kočnice. Pri dolasku kod rotora u Solinu udario je u auto pa u nadvožnjak
Vidi originalni članak

Na rotoru u Solinu u petak oko 9.30 sati prevrnuo se kamion iz kojeg je ispao sav teret. Kamion je dojurio iz smjera Dugopolja, a navodno su mu otkazale kočnice. 

Neslužbeno doznajemo kako je kamion velikom brzinom doletio u rotor, te kako u toj brzini vozač nije uspio svladati krivinu. Kamion je udario u nadvožnjak i jedan potporni stup te se prevrnuo. Udario je i u jedan osobni automobil, ali svi detalji bit će poznati nakon očevida.

Zasad je sigurno da su u nesreći lakše ozlijeđene tri osobe, a uz kamion su oštećeni još jedan kombi te tri osobna automobila.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • man tga xxl 28.04.2013.

    ma vi ne znate sto pricate!!možda su stvarno kočnice ali tu može bit svašta,od neispravnost i do brzine i vozača!po meni ovaj kamion je imao retarder,znači da nije morao stalno kočiti kočnicom i nije ih mogao spalit!a i nema veze šta god da je bilo bitno je da niko nije teže ozlijeđen!a razmislite malo što bi bilo da nema kamiona i njihovih vozača,šta bi autima vozili sve šta nam treba!!nisu uvijek vozači krivi a dobro se zna da se danas vozače prisiljava na svašta i da voze neispravne kamione i da ne voze regulu

  • StjepanSlavić 27.04.2013.

    bas prije nekoliko dana mom kolegi na poslu je puklo crijevo sto s kompresora ide ,znaci u tom trenutku je votnja bila jedno 50 kmh,jednostavno kamion izgubi zrak i kocnice se blokiraju,tj kamion se ukopa u nekih 5 do 10 metara ,ako je uredno odrzavan ostanes na cesti,ako nije onda te odvuce u kanal,rijetkost je to ali kod nas cim se upali neka lampica za neispranost kamion se tjera na servis,i tehnicki prolaze bez ikakvih problema! ovo je slucaj za strucnjake!

  • NikicaBrcic 27.04.2013.

    sve neki prometnici,odvjetnici,suci...?

Komentiraj...
Vidi sve komentare