To je to što me zanima!

Sletio je s ceste i proletio kroz šikaru: Ozlijeđeno četvero ljudi

Čini mi se da su bila tri dečka i jedna djevojka. Cesta je “balava”, a tko zna, valjda su i malo brže povezli. Auto je zaplesao na cesti, tumbali su se, proletjeli kroz šikaru i završili u polju, kazao je jedan mještanin
Vidi originalni članak

Četvero ljudi ozlijeđeno je u prometnoj nesreći u selu Gradište na kutjevačkom području.

U subotu oko 4.40 sati VW Polo, požeških registarskih oznaka s četvero se putnika kretao lokalnom cestom kroz selo Gradište. Iz još neutvrđenih razloga Polo je sletio s ceste, proletio kroz šikaru i zaustavio se u polju okrenuto u suprotnom pravcu.

– Kroz san sam čuo da se nešto događa. Kad sam izišao iz kuće da vidim što je, ugledao sam rotacije. Hitna je taman u bolnicu vozila ozlijeđene. Čini mi se da su bila tri dečka i jedna djevojka. Cesta je “balava”, a tko zna, valjda su i malo brže povezli. Auto je zaplesao na cesti, tumbali su se, proletjeli kroz šikaru i završili u polju – kazao je jedan mještanin za portal požega.eu.

Policija obavlja očevid nakon čega će biti poznat točan uzrok nesreće. Prema još uvijek neslužbenim informacijama, jedan mladić je teško ozlijeđen, dok ih je troje lakše.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Palii 31.03.2018.

    Kad je bmw onda je zbog divljanja kad je polo il neki drugi iz neutvrdenih razloga....e pa nije nego isto zbog divljanja i to divljanja kosilice koja neide s mjesta ahahhaha

  • nori 🖖 31.03.2018.

    Brlja

  • Papatest 31.03.2018.

    Koliko je kutjevačke graševine u krfci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare