To je to što me zanima!

Sletio s ceste, udario u drvo pa 'zaradio' kaznu od 30.000 kn

VUKOVAR Muškarac (39) upravljao je četverociklom kojeg nije registrirao i zbog neprilagođene brzine sletio je s ceste i udario u drvo. Pritom se i teško ozlijedio
Vidi originalni članak

Zbog niza prometnih prekršaja koje je počinio tijekom subotnje vožnje na neregistriranom četverociklu, 39-godišnji Vukovarac 'zaradio' je kaznu od 30.000 kuna, priopćila je u ponedjeljak vukovarsko-srijemska policija.

Četverocikl 'Kawasaki' kojim je, Ulicom Marka Marulića u Vukovaru, 39-godišnjak upravljao bio je neregistriran. Zbog neprilagođene brzine vozač je sletio s ceste na travnatu površinu, udario u drvo te se pri tome teže ozlijedio.

Očevidom je utvrđeno i kako je četverociklom upravljao bez zaštitne kacige te pod utjecajem alkohola pa mu je izrečena ukupna novčana kazna od 30.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 12.09.2019.

    Kad već spominjete bicikle,nijedan nije regan, ne plaća nikakvo osiguranje,korištenje cesta,porez. Trebalo bi to malo regulirati. Eto malo love za državu. Pa onda dalje, uvesti biciklistima liječnićki,jer kad malo stisne po gasu da ga čuka ne izda. Poznavanje prometnih propisa sam zaboravio. I to im treba naplatiti. Fino autoškola pa onda na bicikl. Oslobodio bih od toga samo djecu do tri godine,ako su u pratnji roditelja. A alkohol i bic? Pa to tek treba kažnjavati sa 50.000kn bar. Što netko spomene prije, takvi troše bar duplo kisika od ostalih građana i seljačina,pa i to treba naplatit. Neki od vas dušebžnika bi, da su u poziciji,vjerovatno uveli i smrtnu kaznu. U jednome se slažemo, vožnju u alkoholiziranom stanju treba kažnjavati. Pošaljite alkoholičara na liječenje, i neka sam to plati uz neku normalnu kaznu zbog počinjenog prekršaja. Ovo nisu normalne kazne.

  • budalajlama 26.08.2019.

    A frajer avionom/vozilom koje nije registrirano za cestovni promet, sleti na auto cestu, vrluda lijevo desno, ugrožava promet, zabije se u ogradu, nakon svega prođe bez kazne, još ispada heroj.

  • 26.08.2019.

    Ja bi recimo da ga se nemoze teretiti nikakvom kaznom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare