To je to što me zanima!

Sletio s ceste: Vozač poginuo, dva suputnika teško ozlijeđena

Vozač Marijan S. (40) izgubio je nadzor nad autom pa je kod kućnog broja 26 u Smrtićima sletio u odvodni kanal, udario u zemljani prijelaz i prevrnuo se
Vidi originalni članak

Marijan S. (40) iz Nove Gradiške poginuo je u prometnoj nesreći u nedjelju pola sata iza ponoći u mjestu Smrtići kod Okučana, a  njegova dva suputnika S.Š. (25) iz Nove Gradiške i A.L. (28) iz Cernika teško su ozlijeđeni i nalaze se u novogradiškoj bolnici. 

Muškarac je vozio u smjeru Okučana Chevrolet Epica i izgubio je nadzor nad njim pa je kod kućnog broja 26 u Smrtićima sletio u odvodni kanal, udario u zemljani prijelaz i prevrnuo se.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Bušilca 25.07.2012.

    E Anta,anta jebo ti to svoje društvo kad si okružen sve samim budaletinama koje nemaju 2 grama mozga u glavi to ti kažem zato što je 100% istina i zato što ti sad tom isto društvu više nikad nećeš bit ni zanimljiv kao osoba a bogami ni prijatelj kao nekad kad si bijo zdrav. Bog ti dao drugu priliku za život moj ti je savjet da ga pametno iskoristiš jer smisao života nije biti frajer što možeš sad i sam zaključit sobzirom šta ti se dogodilo.

  • mala-klara 27.05.2012.

    ....takve nije za žaliti...za žaliti je one koji su se vozili s njim i obitelji koju je on za sobom ostavio.....jer očito je da sa 4 banke nije imao niti malo pameti u toj svojoj glavi

  • NatašaProdanović 27.05.2012.

    ...lako je tuđim k... gloginje tuć.. sramite se.. Svi su ljudi pametni dok nisu oni ti koji tuguju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare