To je to što me zanima!

Sletio s litice: Pod olupinom auta bio je zarobljen 17 sati

Joe Woodring (21) zaspao je za volanom svog SUV-a i sletio s 18 metara visoke litice. Pod olupinom vozila preživio je 17 sati. Amputirali su mu potkoljenicu
Vidi originalni članak

Joe Woodring (21) iz Sjeverne Karoline zaspao je za volanom svog SUV-a i sletio s 18 metara visoke litice . Pod olupinom automobila preživio je 17 sati.

Od trave na koju je automobil pao napravio je improvizirani jastuk, a džepnim nožićem izrezao je navlaku sa sjedala automobila i pokrio se.

- Čitavo vrijeme bio je budan i pri svijesti. Vrlo je pametan. Kišnicu je skupljao u limenku i pio. Pravi je pustolov - rekla je Woodrinogova teta, Trish Miller za ABC News.

Otkako su ga izvukli ispod olupine, Joe se oporavlja u bolničkom centru Wake Forest. Iako je preživo, liječnici su mu morali amputirati potkoljenicu . Trenutno se oporavlja, a za dva tjedna bi trebao biti pušten kući.

- Neko vrijeme će morati biti u kolicama. Svjestan je da će u početku biti teško, no zna da će jednom opet hodati. Ima volju i želju, a današnja tehnologija će to omogućiti - rekla je baka Temp ie Ruth te dodala da njezinom unuku najviše nedostaje odlazak u lov.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • alan ford_1 13.11.2014.

    Sretno je prošao nakon gadne nesreće.

  • ne blokiraj me 13.11.2014.

    mlad, pametan, snalažljiv,sa voljom za životom i s nevjerojatnom srećom ...

  • vana 3 13.11.2014.

    Imao je sreću što je ostao živ ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare