To je to što me zanima!

Sletjela s ceste: Izvukli auto iz Save, unutra našli mrtvu ženu

Tijelo preminule je prevezeno na prosekturu sisačke Opće bolnice gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti, dok policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti...
Vidi originalni članak

U jutarnjim satima u srijedu, 17. svibnja, zaprimljena je dojava da se u rijeci Savi između mjesta Žirčica i Tišina Kaptolska, općina Martinska Ves, nalazi automobil. Nakon što je vozilo sisačkih registracija izvučeno iz rijeke, u njemu je pronađena mrtva 45-godišnja žena. 

Obavljenim očevidom je utvrđeno da je ona upravljajući spomenutim automobilom iz smjera Martinske Vesi prema Sisku, iz neutvrđenih razloga sišla niz nasip i sletjela u rijeku, gdje se vozilo prevrnulo na krov.

Tijelo preminule je prevezeno na prosekturu sisačke Opće bolnice gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti, dok policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti nesreće, priopćila je sisačko-moslavačka policija.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lindy 18.05.2017.

    Tko ne pozna taj dio, može valjati svašta, i dio do mosta, dakle od Dubrovčaka do Martinske i preko mosta od Martinske pa sve do ravnice i Siska je cesta smrti..Još ako je sklisko, snjeg, magla...ne, to nije za čovjeka da tamo vozi..Vozim ne baš često, ali vozim..Ni milimetar pogleda se ne smije skrenuti s ceste, jer je preuska i ubitačna, jedan dio su provalije, vozi se po uskom neravnom asfaltiranom asfaltu koji djelimo s traktorima, kamionima i tonu blata, i to čim padne kiša, evo traktorista s tonu blata iz oranica..samo čekaju kad će kiša da mogu nanjeti blato i nitko to ne kontrolira.. Moje saučešće ....Imajte malo poštovanja, i ona je ljudsko biće, i ona je bila nečija majka, kćer, žena..

  • Kibl 18.05.2017.

    nije to strašno, auto se opere malo poravna i proda pod polovni

  • Battler 18.05.2017.

    Jedan objesna, bahata i nespretna manje na cesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare