To je to što me zanima!

Sletjela u Pulu s putovnicom zemlje koja uopće ne postoji

Veleposlanstvo u Parizu izdalo je 2010. godine putnu ispravu državne zajednice Srbije i Crne Gore koja ne postoji od 2006. godine. Putovnica 'vrijedi' do 2020. god.
Vidi originalni članak

Državljanka Srbije (63) s francuskom adresom provela je dva dana u međunarodnom prostoru Zračne luke Pula, doznaje Novi list. Hrvatske vlasti uskratile su joj ulazak u zemlju jer je imala putovnicu nepostojeće zemlje. Dokument joj je izdalo veleposlanstvo u Parizu 2010. godine iako država Srbije i Crne Gore ne postoji od 2006. godine. Putovnica bi vrijedila, da zemlja postoji, do 2020. godine. 

Policijska uprava istarska potvrdila je kako je žena sletjela 17. kolovoza oko 19 sati. Nisu je mogli pustiti u zemlju jer nema valjanu putovnicu. 

Dva dana bila u međunarodnom prostoru - u ambulanti

Smjestili su je u posebne prostorije na aerodromu do sljedećeg leta. Provela je dva dana u ambulanti u međunarodnom prostoru. 

U međuvremenu su utvrdili kako ne predstavlja sigurnosni rizik pa su joj iz humanih razloga dozvolili boravak u zemlji. Novi list doznaje kako žena nije u najboljem zdravstvenom stanju i dozvolili su joj da boravi kod rodbine. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • anchy_025 21.08.2013.

    znan jedan ovakav slucaj, zena se sje*ala kad je vidila da su joj napisali srbija i crna gora a hrvatica je!

  • gallovix 21.08.2013.

    to ti je isto kao i tzv republika srpska.

  • Vladimir Studen 21.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare