To je to što me zanima!

Sletjeli s autoceste: Automobil smrskan, troje teško ozlijeđeni

Automobil je sletio s autoceste A3 prema Zagrebu kod mjesta Ježevo u subotu oko 9 sati, potvrdila je zagrebačka policija. Troje ozlijeđenih nije životno ugroženo
Vidi originalni članak

Od auta nije ostalo ništa, pa se nije moglo čak ni prepoznati o kojoj je marki vozila riječ. Udario je u stup, rekao je svjedok nesreće Ivica Škrobot, zgrožen silinom udara.

Automobil je sletio s autoceste A3 prema Zagrebu kod mjesta Ježevo u subotu oko 9 sati, potvrdila je zagrebačka policija. Troje se ljudi teško ozlijedilo, a jedan je putnik samo lakše ozlijeđen. Prevezli su ih u bolnicu u zagrebačkoj Dubravi i u KBC Rebro.

Prema neslužbenim podacima, riječ je o obitelji, a nitko, nasreću, nije životno ugrožen.

- Čini se da su najteže stradali vozač i suvozač. Auto je udario u stup pokraj kolnika, ali je uništio i ogradu - rekao je čitatelj koji je htio ostati anoniman.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • DarkoNežić 02.09.2013.

    treba znati da je čovjek bio na granici i ćekao prelaz iste 6 sati. Bajakovo. Bio sam, isto ćekao 6 sati. No kada sam vidio da sva ona sila vozila zavrsava na jednom cariniku,( kome su valjda smanjili plaću s obzirom na elan koji pokazuje u poslu ) sve mi je jasno bilo.

  • 01.09.2013.

    Koliko možemo svi vidjeti, naše autoceste, osim što su preskupe i prespore (stalni zastoji, suženja, pa je magla, pa puše bure, pa su radovi, pa nesreće...), još su i preopasne. Molim da se napravi komparativna studija, npr autoceste A1 i stare ceste preko Plitvica što se tiče broja nesreća, poginulih i ranjenih u istom vremenskom periodu.

  • Kep 01.09.2013.

    Oprostite na ispravku.Nije kod Ježeva nego 2 kilometra od izlaza Ivanić-Grad prema Zagrebu.10 kilometara je velika razlika posebno u informiranju koje mislim da treba biti točno.Ako policija nezna mjesto udesa,žalosno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare