To je to što me zanima!

Sletjeli s ceste, a djevojci u prtljažniku pukla kičma

Društvo se vraćalo kući iz noćnog izlaska u Splitu. U autu nije bilo mjesta, pa su djevojku M.B. (17) smjestili u prtljažnik. Auto je onda sletio s ceste
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali u Podstrani u subotu oko 1 sat teško je stradala djevojka M.B. (17). Ona se vozila u prtljažniku prenatrpane Opel Astre jer za nju u autu nije bilo mjesta. Društvo se vraćalo kući iz noćnog izlaska. Vozač Š.B. (18) je bio pijan. Zakačio je betonske ploče uz rub kolinika i auto se zanio te počeo strugati o ograde kuća. Strugao je o njih gotovo 19 metara. Opel je nakon toga sletio u kanal gdje se i zaustavio. Djevojka zatvorena u prtljažniku slomila je vratni i prsni kralježak. Prebačena je u splitsku bolnicu, a zatim helikopterom Hrvatske vojske u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu. Smještena je na II. traumatološkom odjelu, specijaliziranom za ozljede kralježnice. Djevojku trenutno operira prim.Zvonko Kejla. Lakše je ozlijeđen i P.B.(17) koja se vozila na stražnjem sjedalu. Njoj je izmjereno 0,44 promila, a vozaču 1,66 promila alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • rambina 09.05.2009.

    ima tu svakakvih komentara,,i sa vecinom se slazem..ali malo mi je zapeo jadan od ribaribigrizerep.....ljepo je da roditelji dodju po djecu ali npr. moji roditelji nisu imali auto i nisu mogli dolazit po mene a jos nismo imali ni bus ni tram ni vlak u blizini...i sta je preostalo...trazit prijevoz..manje vise nisam sjedala budalama u auto,ali znalo se dogodit i da si vozac popije ili mu pukne pa brzo vozi...bilo je svega,,a najgore roditeljima,nisu mi mogli branit izlaske dok svi drugi idu van a kad me puste su bili u strahu

  • trallalala 09.05.2009.

    neznan stvarno šta bi komentirala...jer ode ima toliko puno glupih komentara....ovo se može dogogdit i vašem ditetu tako da ono...ma koliko god vi mislili da je ono pametno da ne napravi to...i zato bilo bi najpametnije da samo ostavite komentare podrške....ja se samo nadan da ce nan se vratit bar malo one stare nje...nasmijane i uvik vesele...drži se mašoo :)

  • vemi 09.05.2009.

    Apsolutno ne odobravam ovakvo ponašanje, ali reći da \"tako joj i treba\", a mlada djevojka solmila kralježnicu (ne kičmu) na 2 mjesta??!! To je \"mala slatkice\" vrlo gorko i neumjesno za kazati! Ja se nadam da će se oporaviti i da će roditelji, a i cijelo društvo bolje paziti na djecu i mladost ubuduće. Oni su nam sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare