To je to što me zanima!

Sletjeli s ceste: Poginula žena, ozlijeđena 2 putnika i vozačica

Vozačica je teško ozlijeđena i zadržana je na bolničkom liječenju. Na mjestu nesreće obavljen je očevid kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo
Vidi originalni članak

Splitska policija objavila je nove detalje sinoćnje tragične prometne nesreće na Žnjanu. Kako navode, u 2.50 sati u ulici Put Svetog Lovre u Splitu automobil Mitsubishi splitskih registracijskih oznaka, koji je vozila 45-godišnjakinja, sletio je s ceste. Vozilo se tada prevrnulo na krov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prometnoj nesreći je poginula 43-godišnja putnica iz vozila, dok su dva putnika, u dobi od 31 i 22 godine lakše ozlijeđeni, te su nakon pružene liječničke pomoći otpušteni iz bolnice. 

Unesrećene su, kako doznaje Dalmatinski portal, iz auta izvlačili vatrogasci. 

OZLIJEĐENO JOŠ TROJE Krš i lom u Splitu: Prevrnuo se na krov, poginula žena u autu

Vozačica je teško ozlijeđena i zadržana je na bolničkom liječenju. Na mjestu nesreće obavljen je očevid kojim je rukovodilo Općinsko državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 28.09.2019.

    Toliko o kaznama koje "spriječavaju" ovakve stvari. Ovoga će uvijek biti bez obzira koliko kazne bile visoke. Danas su vozači sve lošiji i isprepadani sa ovim zastrašivanjima policije . U ostalom bolje bi im bilo da su kazne ostavili kakve su bile iako su i tada bile među večima u europi , pa bi ima po malo kapalo u proračun. Ovako će samo zatvori biti puni i još na trošak države idnosno poreznih obveznika. Pohlepa i razmišljanje " od danas do danas" čak ni do sutra je sve uništila ,a tako će i ovo

  • livija i ja 28.09.2019.

    neka još jedanput ponove kako kazne djeluju - lažu -nikada se silom nije moglo nešto riješiti

  • mban21 28.09.2019.

    Stare koke našle mlade frajere dok muževi navigavaju ili crnće po njemaćkoj ili irskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare