To je to što me zanima!

Išli su na još jedno piće: Mladić ispao iz automobila i poginuo

Automobi je potpuno smrskan i izgleda zastrašujuće. Neslužbeno se doznaje da je poginuli muškarac bio na zadnjem sjedištu. Osim hitne i policije na terenu su bili i vatrogasci...
Vidi originalni članak

U stravičnoj prometnoj nesreći u subotu ujutro u Sv. Križu u Međimurju poginuo je mladić, a dvije su osobe ozlijeđene i prevezene kolima Hitne u čakovečku Županijsku bolnicu, potvrdili su nam iz Međimurske policije. 

Do nesreće je došlo nakon što je osobni automobil sletio s ceste i nakon višekratnog prevrtanja udario u gospodarsku zgradu. Prilikom prevrtanja 24-godišnji Denis Kalšan, koji je kako neslužbeno doznajemo iz Preloga, je ispao iz vozila i na mjestu poginuo. 

Dvojica muškaraca mlađe životne dobi su prevezena u bolnicu, ali su izvan životne opasnosti, potvrdio nam je Nenad Risek, glasnogovornik PU međimurske. 

Neslužbeno doznajemo da je riječ o Audiju njemačkih registarskih oznaka. Za vrijeme očevida koji je trajao od 5.45 do 8 sati cesta je bila zatvorena i promet se odvijao obilaznim smjerovima. 

Prema riječima glasnogovornika Riseka, policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjima kako bi utvrdila okolnosti koje su dovele do tragedije u kojoj je izgubljen jedan mladi život. 

Navodno, mladići su se vraćali iz noćnog provoda i krenuli su na još jedno piće. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • PetarRadonjic 22.10.2017.

    kod nas ogranjcenje gdjee 40-50 idu 100-120 neki dan sam bio dole isped kuce mi znak ima stop jel sa ljeve strane moze auto naic voze po 60-70 niko nestaje makar da uspore

  • Uznik 22.10.2017.

    Pocivao u miru a vozaca mi je zao do groba nosit taj teret u sebi neznam sto reci nemoj nikog povest nevalja povezi riziko hvala bogu prezivio sam mladost u kojoj je bilo svasta pa i ismijavanja kad sam trazio i nazad da se vezu mnogi iz tog razloga nisi htjeli samnom da se voze ali ovaj momak mozda bih bio ziv da se vezo

  • nori 🖖 21.10.2017.

    Bilo bi još koje ali........

Komentiraj...
Vidi sve komentare