To je to što me zanima!

Sletjeli su u provaliju od 14 metara, poginuo je mladić (20)

Mladić je preminuo na mjestu nesreće. Dva putnika, 22-godišnjak te 68-godišnjak, prebačeni su u splitsku bolnicu gdje su im utvrđene lakše ozljede
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u petak navečer na lokalnoj cesti između mjesta Dragljane i Duge Njive kod Vrgorca pognuo je N.R. (20), dok su dvojica putnika u terencu lakše ozlijeđeni.

NESREĆA KOD VRGORCA Muškarac poginuo na mjestu, a još dvoje ljudi teško ozlijeđeno

Očevid je obavila policijska ekipa po nalogu Općinskog državnog odvjetnika, a prema prvim informacijama do nesreće je došlo u 21,20 sati, nakon što je 20-godišnji vozač u desnom zavoju izgubio nadzor nad terencem.

Vozilo je sletjelo s ceste u provaliju duboku 14 metara, a nesretni mladić je preminuo na mjestu nesreće. Dva putnika, 22-godišnjak te 68-godišnjak, prebačeni su u splitsku bolnicu gdje su im utvrđene lakše ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • velma 03.05.2020.

    Pametan ,ovaj od 60, što riskira život s ovim balavanderom ,koji nezna da se brzina mora smanjit prije zavoja jer će te ponijet akceleracija ..

  • krissari72 02.05.2020.

    Da je vozio normalno - sigurno nebi sletio. Taj dio ceste je obnovljen i prosiren ali opet nije za brzinu od preko 60 km/h. To klipanima treba prvo utuvit u glavu da opasan zavoj neces moci izravnati ako uletis sa 100 km/h i vise u njega. R.I.P. poginulom, no nazalost slaba je to skola za sljedeceg..

  • nixy98 02.05.2020.

    Bili tako pisali da je vaše dite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare