To je to što me zanima!

Sletjeli u rijeku: Dječaci spasili curice od utapanja

PAKRAC: Žena (32) je automobilom stala pored kioska kako bi kupila novine, ali je zaboravila potegnuti ručnu. Auto s djecom je završio u rijeci
Vidi originalni članak

Automobil s dvije djevojčice (3 i 5) završio je u rijeci Pakri u Pakracu u petak oko 7.30 sati. Maja Č. (32) se sa svojim Opelom zaustavila kraj kioska u Ulici Petra Preradovića i izašla kupiti novine. Međutim, nije povukla ručnu kočnicu. Automobil je otklizao u rijeku, što su vidjela dva tinejdžera (14 i 15) koja su onuda prolazila. Dječaci odmah dotrčali dolje i pomogli majci da izvuče djecu iz auta.
- Kćeri sam vozila u vrtić. Stala sam na kiosku i kupila novine. Auto sam parkirala, ali nisam povukla ručnu. Odjednom je automobil krenuo. Potrčala sam za njim, no on se survao prema ledenoj Pakri. Sjurila sam se niz nasip u vodu, otvorila vrata auta i uzela jednu od djevojčica. Za mnom su se sjurila i dva mladića, koja su mi pomogla izvući djevojčice na sigurno. Jako sam se uplašila kao i moje curice, koje nisu prestajale plakati - prepričala je Maja. Hrabri mladići u Pakracu pohađaju Srednju tehničku i medicinsku školu. Nitko srećom nije ozlijeđen. Opel su iz ledene rijeke izvukli vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sprinterica 05.02.2010.

    a mene frendovi ismijavaju što sam preoprezna pa sve provjerim u autu dva puta, što se vozim 50 ak tak treba biti, a evo što nepažnja napravi

  • user_42565 05.02.2010.

    Ovo je užas šta su ljudi napisali,pa zar niko od vas nije griješijo u životu.Očito se smatrate nedodirivi,a niste svjesni kako vam se život okrene u sekundi.I pitam se dali bi ste vi pomogli ovoj jadnoj ženi,kao ova dva mladića sigurno nebi jer je to za vas još jedna u nizu žena za volanom.Želim im brz oporavak a mladićima svaka čast na hrabroj gesti.

  • Huck 05.02.2010.

    Ajmo dežurni pljuvači! Vi koji ste savršeno nepogrješivi! Ovo je jedino mjesto na kojem možete liječiti svoje frustracije i ništa vam nije sveto! Kao da ovoj majci nije dovoljno ovo strašno iskustvo, amo čeka na vaše epitete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare