To je to što me zanima!

Slijedi mu prekršajni nalog jer ga je pregazio vlastiti traktor

Gornji Vrhovci: Muškarac (79) nije poduzeo sve mjere da vozilo samo ne krene dok je postavljao teret. Traktor se pokrenuo i prešao mu preko tijela. Teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 15.30 sati u Gornjim Vrhovcima kod Požege 79-godišnji vozač je, upravljajući neregistriranim i neosiguranim traktorom marke IMT, kojemu je bila pridodana prikolica ručne izrade, zaustavio traktor jer je popravljao drvnu masu. 

Muškarac nije poduzeo sve mjere da vozilo samo ne krene uslijed čega se traktor pokrenuo i prešao mu preko tijela. 79-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog. 


Idi na 24sata

Komentari 63

  • ledo1 20.04.2015.

    što ste navalili sa time da vama napravi štetu a nije osiguran i u toj situaciji vama vaše osiguranje podmiri štetu a oni naplačuju od takvih neosiguranih vozača

  • pewpewkv1s 20.04.2015.

    Ja jednostavno ne mogu shvatit jednu stvar, vi podržavate čovjeka koji je potencijalna smrt na cesti, 79 godina, NE registriran i NE osiguran traktor s prikolicom (čezom) koja je također NE registrirana i NE osigurana i time čovjek prevozi drva U PROMETU NA CESTI, dogodi se što se dogodi, na sreću čovjek preživi OKE! Vi mislite da bi ga trebalo zbog toga nagraditi? Sigurno biste bili sretni da vam je upravo taj čovjek upravo tim traktorom napravio štetu od par tisuca kuna na vašem vozilu? Znači mi svi ostali smo budale jer moramo registrirati traktore, aute, prikolice a on je poseban i on ne mora...pa neka odgovara za svoje postupke!

  • varešak 20.04.2015.

    Ovo mi je neshvatljivo mnije nikoga ozlijedio,nego sebe i opet kaznena prijava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare