To je to što me zanima!

Slobodan Ljubičić i Nenad Ivanković uručili ostavke

Ljubičić kaže da je razlog za ostavku propust koji se dogodio objavom materijala na stranicama Holdinga, ali ima i osobnih i obiteljskih razloga
Vidi originalni članak

Predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić potvrdio je da je odstupio s položaja.
- Moja ostavka je službeno danas oko 12 sati dostavljena u Ured gradonačelnika Milana Bandića - kazao nam je Ljubičić.
Ostavku je nešto kasnije dao i glasnogovornik Holdinga Nenad Ivanković, koji je priopćio da on kao Ljubičićev savjetnik za medije iz moralnih razloga podnosi ostavku.
U priopćenju Ljubičić je obrazložio da je ostavku unatoč uspješnom poslovanju Hodinga dao zbog propusta učinjenog objavom materijala na web stranicama Zagrebačkog holdinga i s time povezanim medijsko-političkim pritiscima. Uz to, piše i da su ga na ostavku ponukali obiteljski i osobni razlozi.
Bandić je popodne prihvatio Ljubičićevu ostavku, a novi šef Zagrebačkog holdinga bit će bivši šef HEP-a Ivo Čović, potvrdila je Bandićeva glasnogovornica Iva Mia Erak. Nedavno pretučeni Rađenović ostavke nije želio komentirati. Zahtjev za smjenu Ljubičića navodno je došao od čelnika SDP-a Zorana Milanovića, koji je Bandiću dao kratak rok da se riješi kontraverznog Ljubičića. Sve su glasnija nagađanja da su ove ostavke početak obračuna s neposlušnim SDP-ovim gradonačelnikom. U SDP-u se tek može čuti da Bandić ovime kupuje vrijeme, ali i da je spreman pognuti glavu i riješiti se svih samo kako bi oprao ruke od afera pred lokalne izbore.

LJUBIČIĆA 'ANONIMKA' STAJALA FUNKCIJE
Sve je počelo aferom Krašograd, a kulminiralo u Zagrebačkim cestama jer je bivši direktor Igor Rađenović USKOK-u prijavio niz malverzacija u tvrtki. Rađenović je pretučen, a nedavno je na web-stranicama Holdinga objavljena anonimna prijava u kojoj se Rađenovića naziva “monstrumom umivena lica” te optužuje za seksualno zlostavljane.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • smuc 13.08.2008.

    Šou ide dalje....

  • rođo1 12.08.2008.

    e pa gospodine ljubičiću tko vam je bio savjetnik za medije pravo je čudo daste i dosad ostali na fotelji.

  • cepuljni 12.08.2008.

    kriminalci i jedan i drugi

Komentiraj...
Vidi sve komentare