To je to što me zanima!

Sloboština: Vatrogasci izvlačili ozlijeđeni par iz skršenog auta

Vatrogasci su izvlačili muškarca i ženu iz automobila. Hitna pomoć je ubrzo stigla kako bi pomogla ozlijeđenom paru. Na mjestu nesreće sve je puno stakla, a automobili su potpuno skršeni....
Vidi originalni članak

Dva automobila sudarila su se u srijedu oko 11 sati u Zagrebu. Do nesreće je došlo na križanju ulice Mije Šiloboda Bolšića i Savezne Republike Njemačke.

POGLEDAJTE

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doznajemo kako je jedan auto vozio mlađi vozač, a u drugom su bili stariji muškarac i žena. Vatrogasci su ih izvukli iz smrskanog automobila. Hitna pomoć je ubrzo stigla kako bi pomogla ozlijeđenom paru.

Na mjestu nesreće sve je puno stakla, a automobili su potpuno skršeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 96

  • lulu_tulu 08.01.2020.

    Ovaj semafor ne radi dobro, to znaju svi iz okolnih kvartova. Zeleno se pali na jednom semaforu, dok je na onom pored, za isti smjer, crveno. U isto vrijeme je i zeleno za suprotne smjerove, odnosno za Sloboština- Dugave i pravo po Sr. Njemačke! Traje 2 sekunde, no dovoljno je za katastrofu, smrtni ishod, i teret na duši do kraja života za sudionike! Odgovornost snose vozači, ali u ovom slučaju veća je odgovornost na onima koji problem nisu riješili iako se svakih mjesec dana na istom mjestu dogode stravične nesreće.

  • 08.01.2020.

    Pa kaj nije taj vozač mercedesa lik iz dugava kaj je imal onaj kafič u oktogonu,. Poznat mi je auto Strašno

  • begicagomila 08.01.2020.

    Opet bmw

Komentiraj...
Vidi sve komentare