To je to što me zanima!

Šlogar došao busom, ubio pa se pješice vratio 30 km

Hodajući prema kolodvoru, oko 12 sati je, tvrdi, kraj Umjetničkog paviljona uočio Ivanu, koja je išla prema Hatzovoj. Požurio je za njom u zgradu...
Vidi originalni članak

Posljednju noć Ivana je prespavala kod zaručnika u Šestinama. Oko 9 sati u Peugeotu se odvezla k roditeljima u Hatzovu. Ocu je darovala svoj iPhone zadržavši se s njim 15-ak minuta. Potom se odvezla u Odvjetničku komoru u Koturaškoj, Privrednu banku kraj Chromosova tornja i oko 11 sati vraćala se u roditeljski stan. Parkirala se blizu. Na stubištu u Hatzovoj 2 u 11.06 sati ubojica s dva hica pogađa Ivanu i bježi. Izdahnula je majci na rukama. Bila je trudna. Prema optužnici, Šlogar se oko 9 sati iz Zaprešića autobusom dovezao do Črnomerca. Tramvajem je došao do Zrinjevca. Hodajući prema željezničkom kolodvoru, oko 12 sati je, tvrdi, kraj Umjetničkog paviljona uočio Ivanu, koja je išla prema Hatzovoj. Požurio je za njom u zgradu dok se vrata još nisu zatvorila. Pucao joj je u prsa. Dok je ležala, da bi bio siguran da je mrtva, iz blizine joj je ispalio još hitac u glavu. Potom se umiješao među prolaznike otišavši uz nasip do Zaprešića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • brkan1 27.10.2009.

    E pa u rvackoj se sve zna šta je bilo 1932, pa 1939, 1942, i 1945, tko je koga , tko je kome mamu ,tatu, jel jovo ubio ivicu toga dana i te godine na 69 km između tokče A I B. a ovo se ništa nezna iako je bilo u gradu svi vidjeli, svi znaju zašto i tko bi mogao stajat iza toga io zbog koga , a nitko ništa nezna. e policijo ako mi pokradu šunke iz pušnice hoćete li moći to pronaći, ako ne budete mogli ja ću vas naučiti kako je to radio Mojsije milicajac iz Beloga Manastira i to vrlo efikasno riješi za 24 sata, ne za novine 24 sata.

  • marple 27.10.2009.

    Šlogar ima sreću da je dr. Smrad otišao na malo vitra, biti će brzo na slobodi i za šutnju će dobro proći.

  • HUMI 27.10.2009.

    Žalosno da se ništa ne zna.Takvih je slučajeva i previše ali o njima se ne piše..Pokoj vječni svima .

Komentiraj...
Vidi sve komentare