To je to što me zanima!

Slon u Indiji ubio ženu (70) pa joj na sprovodu izgazio tijelo

Lokalne vlasti vjeruju kako je slon stigao iz Utočišta za divlje životinje Dalma koje je 200 kilometara udaljeno od Rajpala. Nije poznato je li još netko ozlijeđen u ovom napadu
Vidi originalni članak

Maya Murmu (70) sakupljala je vodu u četvrtak u selu Rajpal u istočnoj Indiji kada ju je napao odbjegli slon te je izgazio. Ona je preminula kasnije od posljedica ozljeda u bolnici, piše Daily Mail.

Iste večeri kada je Maya preminula i njena obitelj organizirala posljednji ispraćaj, slon se vratio te uzeo njeno tijelo i ponovno ga izgazio i bacao okolo, tvrde iz Press Trust of India.

38 UHIĆENIH U Indiji izbili neredi nakon što su dužnosnici kritizirali Islam

Lokalne vlasti vjeruju kako je slon stigao iz Utočišta za divlje životinje Dalma koje je 200 kilometara udaljeno od Rajpala. Nije poznato je li još netko ozlijeđen u ovom napadu, ali niti razlog zbog kojega je pokojnica dva puta bila izgažena.

Slonovi godišnje ubiju otprilike 100 ljudi, ali brojke mogu narasti i do 300. Indijske vlasti smanjile su broj napada s ogrlicama koje se stave oko vrata životinje i koje im omogućuju da alarmiraju ljude ako su životinje pobjegle.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • jurekcmok 13.06.2022.

    Ako postoje ludi ljudi po umobolnicama, zasto i slonovi ne bi bili umobolni?? Ovaj je jedan od njih, malo poblesavio...

  • Roby621 13.06.2022.

    Slona ne zezati

  • You.Are.A.Towel! 13.06.2022.

    kako uopce znaju da je isti slon? meni su oni svi isti, a nisam slonomrzac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare