To je to što me zanima!

Video koji slama srce: Zbog ovog treba zabraniti cirkuse

Korištenje divljih životinja u cirkusima diljem Hrvatske zabranjeno je zakonom. No, brojne zemlje svijeta još uvijek dopuštaju stravično mučenje jadnih životinja...
Vidi originalni članak

Snimka posljednjeg cirkuskog incidenta nastala je negdje u Bjelorusiji te još jednom na noge digla brojne organizacije prijatelja životinja, ali i sve one koji jednostavno vole životinje. Kao što možete vidjeti i sami, jedan od tri slona je usred jedne od točaka izgubio ravnotežu i pao na tlo .

Pritom se nažalost i lakše ozlijedio , a voditelji cirkusa objavili su kako će vrlo uskoro biti spreman za daljnje nastupe, piše The Dodo .

Osim što se ozlijedio, slon je pao vrlo blizu prvih redova u gledalištu gdje su redom sjedila djeca. Usred vrlo tužnog prizora koji će, vjerujemo, naljutiti sve koji gaje imalo simpatija prema životinjama, jedna bi vas stvar ipak mogla i dirnuti.

Naime, čim je nesretni slon pao, druga dva su pohitala prema njemu kako bi mu pomogla . Učinili su to iako ih se kroz dugi niz godina krotilo kroz razne metode psihičke i fizičke torture. Neke se stvari, čini se, ne mogu zatomiti ni upornim maltretiranjem.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • retita🦋 18.07.2015.

    Po nekima svrha slonova je da se penju na piramidu dok oduševljena masa plješće!ono što slon prolazi da bi naučio to izvesti, e to je zlostavljanje-ovo pišem isključivo onim komentatorima koji ne razumiju problem u ovom videu-gdje mi drugi vidimo mučenje životinje kojoj je mjesto na slobodi!!!

  • retita🦋 18.07.2015.

    Nema primitivnih životinja samo ljudi to mogu biti i to jako!!!

  • Galeb i ja 18.07.2015.

    Taj cirkus bi trebalo odma zatvoriti.Jadni slonovi sta moraju sve raditi da ove budale mogu zaraditi novse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare