To je to što me zanima!

Slovak zaspao za volanom i prevrnuo se na autocesti

Slovačka obitelj završila je u šibenskoj bolnici nakon što se vozač kod nadvožnjaka Slivno kraj Šibenika zabio u kamion pa završio na krovu
Vidi originalni članak

Vozač Peugeota 206 slovačkih registracija zaspao je za volanom i prouzročio prometnu nesreću zbog koje su on i njegova tročlana obitelj umjesto na ljetovanju završili u bolnici. Ozlijeđeno je dvoje ljudi, koji su izvan životne opasnosti, doznaje se iz šibenske bolnice. Nešto prije 7.30 sati na autocesti A1 Peugeot je udario u stražnji kraj kamiona kod nadvožnjaka Slivno kraj Šibenika, a nakon toga u zaštitnu ogradu i prevrnuo se na krov. Promet se odvijao jednim prometnim trakom dok je policija obavljala očevid. Devet šibenskih vatrogasaca s tri vozila intervenirali su da izvuku ozlijeđene i spriječe požar na mjestu prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • audrey 24.07.2009.

    A stvarno mi nije jasno da covjek ne skuzi da mu se spava....pa stani je*emu negdje odmori,a ne prizivati vraga. Ubit ce sebe,a sto je najgore i nekoga slucajnoga putnika!

  • Ou7sider 24.07.2009.

    to je najveca opasnost...slovaci, česi, poljaci... krenu navečer i voze cijelu noc te nece in ko zna kakvih razloga otspavat nego u jednom mahu 2 tisuče kilometara... normalno da se ovakva sranja događaju... svke godine bar 2-3 specijalca. Je*iga, jedva skrpa za more valjda di ce jos 100 eura ostavit na pol puta za nočenje.

  • slama 24.07.2009.

    pa šta se ne sparkiraš sa strane ak si tak umoran,kud se žuriš?

Komentiraj...
Vidi sve komentare