To je to što me zanima!

Slovenac koji je na naplatnim kućicama pokušao pregaziti sunarodnjake vozio je i dijete

U osobnom automobilu 39-godišnjaka bila je 23-godišnjakinja i maloljetna osoba kojima je liječnika pomoć pružena u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Prava drama odvijala se u petak u 18:25 na autocesti A4 kod naplatne postaje Sveta Helena. Kako je ranije izvijestila zagrebačka policija, 39-godišnji Slovenac je nakon svađe u prometu automobilom naletio na 42-godišnjeg i 35-godišnjeg državljana Slovenije.

Liječnička pomoć ljudima je pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, gdje je utvrđeno da je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede, dok je 35-godišnjak teže ozlijeđen.

U osobnom automobilu 39-godišnjaka bila je 23-godišnjakinja i maloljetna osoba kojima je liječnika pomoć pružena u KBC-u Zagreb gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

DVOJICA U BOLNICI Video strave kod Zagreba: Slovenac pokušao ubiti ljude autom zbog svađe u prometu

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju na štetu 42-godišnjaka i 35-godišnjaka, te kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom na štetu 23-godišnjakinje i maloljetne osobe.

"Osumnjičeni 39-godišnjak je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu", izvijestila je policija u subotu navečer.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bojan58 26.11.2023.

    sada gotovo svi treniraju borilačke vještine, pa dobro razmislite prije nego izađete iz auta

  • bojan58 26.11.2023.

    Tuga

  • RoyBean 26.11.2023.

    Slovenski državljani Mujo, Haso i Ibro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare