To je to što me zanima!

Slovenac pijan došao kući i bacio krevet na suprugu

Nasilnik iz Novog Mesta je sa ležajeva skinuo sva vrata, a potom je napao suprugu. Udario je i kćerku koja ga je pokušala smiriti. Uhitili su ga
Vidi originalni članak

Muškarac (49) iz Novog Mesta u Sloveniji u utorak se kući vratio pijan. Postao je agresivan te je prvo sa ležajeva skinuo sva vrata. Potom se okomio na svoju suprugu na koju je prevrnuo krevet, piše portal 24ur. Nasilnog oca pokušala je primiriti njihova kćerka, no udario ju je u obraz. Žene su upomoć pokušale nazvati policiju, no iz ruku im je oteo telefon te ga počeo udarati o pod. Nasilnik je u tom trenutku toliko podivljao da je supruzi i kćerki zaprijetio da će ih ubiti i i zapaliti kuću. Srećom, one su ipak uspjele nazvati policiju, koja je pijanog muškarca odvezla u postaju. Zabranili su mu približavanje obitelji te ga novčano kaznili. Prijavit će ga i zbog zlostavljanja obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trešnja 02.12.2009.

    Ako je to u Sloveniji ne znači da je Slovenac,jer Slovenija je puna agresivnih Južnjaka i u obiteljskom nasilju upravo oni imaju veliki udjel.

  • MariciuS 02.12.2009.

    Sunsurferu dobar ti je ovaj vic,al ipak mislim da ovakva svinja zaslužuje odmah zatvaranje u čeliju,jer bi se moglo dogoditi ono što se ćesto događa u našoj zemlji,kad policija izjavi.....Mi smo znali za njega da je nasilnik i da tuće i zlostavlja ženu i djecu al nismo imali muda da ga pritvorimo ,al sad kad je ubio ženu,sad će mo ga zatvoriti.......

  • sunsurfer 02.12.2009.

    Slovenac: - šta radi žena kad dobije jabuku? Mujo: - Ne znam ti ja , bolan! Slovenac: - Napravi kolač od jabuke! Gleda ga Mujo: - A znaš li ti šta radi žena kad dobije šljivu? Slovenac: - Ampak, ne vem! Mujo: - Sve radi, jarane, SVE!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare