To je to što me zanima!

Slovenac ušao na raniji let i izbjegao smrt u Airbusu

Andrej Aplinc (40) imao je problema s koljenima pa je tražio mjesto u avionu na kojem ima dosta prostora za noge. Zato se kući vratio ranijim letom
Vidi originalni članak

Slovenac Andrej Aplinc (40) iz Radelja na Dravi trebao se zajedno s hrvatskim pomorcem Zoranom Markovićem i kolegom Filipincem Ardenom Juguetom (42) ukrcati u Airbus koji se srušio u Atlantski ocean u ponedjeljak. No, kako je imao problema s koljenom kući je otišao letom prije. Andrej također radi za talijansku kompaniju sa sjedištem u Genovi..
- Trebao sam se vratiti letom 447 za koji sam već imao kartu. No službeniku na šalteru sam rekao da mi treba mjesta za noge jer imam problema sa koljenom. Službenik mi je objasnio da na letu 447 takvih mjesta više nema. Zatim mi je ponudio raniji let. To mi je odgovaralo jer sam tako mogao prije stići kući. Nažalost, moji kolege su se ukrcali na let 447 - rekao je Andrej za slovenski internetski portal Zurnal24.si. Dodaje kako su mu Marković i Filipinac bili dobri prijatelji. Ispričao je da su dva mjeseca bili na moru, a filipinski radnik mu je par dana prije povratka u hotelu pokazivao slike obitelji. Rekao mu je kako jedva čeka da ih vidi.
- Bilo mi je malo krivo što sam išao letom prije. Na kraju smo prije nego sam se ukrcao na let zajedno popili i pivo - kaže Andrej.  

Idi na 24sata

Komentari 15

  • timunjer 23.06.2009.

    Tu se vidi koliko primitivaca ima u vašoj "lijepoj". No fala bogu vidim , da ima i normalnih ljudi. Biserka11, edinjo, slama, šilo, sramota ste za vašu državu, koja tone sve dublje. A sad još od turizma neče biti toliko zarade, a to zbog ovakvih glupana, koji rade ovako "dobro" reklamu za HR.

  • sonijakodimi 04.06.2009.

    1 slovenac više manje i tak su gam & ad

  • edinjo 04.06.2009.

    jebote ovi se slovenci uvik izvuku

Komentiraj...
Vidi sve komentare