To je to što me zanima!

Slovenci se jahtom dugom 12 metara nasukali na hrid

Vjerojatno su punim gasom naletjeli na kopno. Nisam mogao vjerovati. Ribari su ih došli buditi, ali oni su bili skroz pijani, rekao nam je naš čitatelj
Vidi originalni članak

Vjerojatno su punim gasom naletjeli na kopno. Nisam mogao vjerovati. Ribari su ih došli buditi, ali oni su bili skroz pijani, rekao nam je naš čitatelj koji je snimio fotografiju u subotu.
Jahta duljine 12 metara s tri člana slovenske posade nasukala se na otočić Veli Paranak kraj otoka Sestrunj u zadarskom arhipelagu. Posada, piše Večernji list, nije željela napustiti jahtu. Lučka kapetanija izaći će na teren nakon što se smiri vrijeme. Na sreću, nitko od članova slovenske posade nije ozlijeđen.
- Čovjek je spavao na palubi. Taj se nije probudio ni nakon što je jahta gotovo cijela bila na kopnu. Iz kabine je jedva izašao drugi i rekao ribarima, koji su došli provjeriti je li sve u redu, da su zvali pomoć te da nema ozlijeđenih - kaže naš čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • timunjer 24.06.2009.

    Mavricka, to šta si napisao na kraju, govori o tome, da si razuman čovjek, sa kojim može i Slovenac da popriča. Makar smo ljigavi i još nekoliko izraza ima za nas. Ali vidi, ja sam od malena zaljubljen u more, poštivam vaše običaje, čak mi se sviđaju, jer fešte kod vas su nezaboravne, i zbog toga ču do smrti hodat na Jadran. A skijanje mi se nikako ne sviđa, ali se sviđa mnogima od vas, pa zašto onda ne biste bili dobrodošli, kako neki komentari od budala kažu; Janezi čekam vas i vaša vozila, da se malo poigram. To vodi u sve veču mržnju među nama. Ima i kod nas glupana, koji su u stanju da čekaju na putu i da vama unište vozila. Ali je to pametno rešenje. Ja mislim da nije. Budi pozdravljen.

  • mavricka 24.06.2009.

    timunjer ako se mene bude pitalo mi ni nećemo ući u EU,toliko vam je dobro u toj EU da dolazite masovno kod nas,baš ga je lijepo vidjet tako pijanog i nasukanog, a glede tko sam i što sam, Hrvat koji voli svoju zemlju i ne odlazi u Sloveniju na godišnji,nego ljetuje u Hrvatskoj,a kad ode u stranu državu jaaaako poštuje njihova pravila i propise...e da,naravno da ne mislim da su svi Slovenci ono što sam napisao,to se odnosi na ovu trojicu bahatih debilčina

  • timunjer 23.06.2009.

    Bravo mavricka, ti si car careva. Tvoj riječnik priča o tome, kuda spadaš, gde ti je mijesto. Ako se to stvarno desilo, u što sumnjam (bolje pogledaj slike, izpod imena MAMA piše Umag) i još par pojedinosti, to dakle znači, da zbog trojici pijanih \"Slovenaca\", smo svi ostali gamad koju treba istrijebit. A što je onda sa vama. Koliko naručenih ubojstva, ubojstva zbog gluposti i alkohola, pa jesi ikada zapazio kod nas komentare, je.. ma..r hrvatima, svi su gov..a, neka idu preko Mađarske u Austriju po kavo, treba im zabranit ulaz u SLO. Jel je to komentar ljudi koji hoče pristojno da žive. Nemoj zaboravit, da hrvatska i te kako treba pomoč EU jer ste sasvim dole. A što se tiče graničnih prelaza, ne diktiramo mi , Slovenci, gdje i kako, nego Šengen aki si čuo več kada šta to znači. Dakle granica nije sa Slovenijom nego Evropsku Zajednicu. Pa sada malo razmisli, pa onda pljuj po nama, ali ne zaboravi, lovu nosimo mi u Hrvatsku , i gulite nas gdje stignete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare