To je to što me zanima!

Slovenci sletjeli u provaliju od 20 metara i ostali živi

Prilikom slijetanja u provaliju samo je jedan putnik lakše ozlijeđen. Slovenski državljanin zbog brzine je izgubio nadzor nad Corsom i sletio sa ceste
Vidi originalni članak

Zbog velike brzine vozač Opel Corse ljubljanskih registracija izgubio je nadzor nad vozilom u Povilama kraj Novog Vinodolskog. Probio je zaštitnu ogradu i sletio u duboku provaliju. Prilikom slijetanja jedna je osoba samo lakše ozlijeđena. Izvlačenje smrskane Corse iz provalije fotografirao je u subotu oko 11 sati i naš čitatelj Karlo Mazor.
- Automobil je bio uništen do neprepoznatljivosti. Slovenci stvarno imaju sreće da su ostali živi jer je provalija duboka oko 20-ak metara. Ovo mjesto je inače kobno za mnoge vozače jer ih je već dosta izletilo sa ceste i palo u tu istu provaliju - komentira čitatelj Karlo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • baki pvo 19.05.2008.

    Sad ni u Srbiji to ne vredi 500€

  • Cooleech 18.05.2008.

    Je*a te, ova Corsa je stvarno žilava! Imam je i ja, sletio sam s njom pri cca 60 km/h, udarila je u kamen, okrenula se u zraku, pala na stražnji dio krova i vratila se na kola. Od 5 putnika, srećom nitko nije bio ozbiljnije ozljeđen. Samo, nedaj ti Bože sudarit se frontalno, jer ispod plastičnog branika, gola je!

  • čiča555 17.05.2008.

    Srećom, jer kak auto izgleda, mogli su puno gore proći. A ako je nekome žao zbog toga nek razmisli jer mogao se i on naći u takvoj neprilici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare