To je to što me zanima!

Slovenci su ga prevarili za vinjetu i kaznili ga s 150 €

Budimir Pindrić kupio je šestomjesečnu vinjetu, no nije znao da su ju Slovenci ukinuli, a one koje su već otisnuli su prodavali kao jednomjesečne
Vidi originalni članak

Obitelj Pindrić iz Stuttgarta je dolazila u Hrvatsku za blagdane. Na graničnom prijelazu Obrežje, na slovensko-hrvatskoj granici, kaznili su ih s 150 eura zbog nepropisne vinjete. Djelatnik Slovenskih autocesta nije želio pregovarati. Pindrići su šestomjesečnu vinjetu kupili 1.kolovoza, no nisu znali da su Slovenci od srpnja ukinuli šestomjesečne vinjete, a one koje su već otisnuli prodavali su kao jednomjesečne.
- Htjeli smo kupiti šestomjesečnu vinjetu jer smo znali da ćemo za Božić opet doći u Hrvatsku. Nitko nam nije rekao da umjesto šest vrijedi tek mjesec dana - rekao je Budimi Pindrić za Večernji list.
Budimir žalbu može uložiti u roku od osam dana, ali ona mora biti napisana na slovenskom jeziku. Pravnici kažu da bi žalba teško mogla uspjeti, a naknadu bi Pindrić jedino mogao tražiti od benzinske pumpe gdje je kupio vinjetu.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • spider87 19.12.2009.

    gori su od židova

  • rođin rođo1 19.12.2009.

    ma dobro i kažeš heidi,u sloveniji susjed ako se posvađa sa trećim susjedom već krši embargo jer se svađa sa austrijancom ili hrvatom.

  • Charmed 19.12.2009.

    Govore ljubomorni jer je njima toliko bolje nego nama. A to što su sposobni naplatiti ta 3km autoceste i da im ništa nitko ne može, skidam kapu. I jesu nekad gamad. Al isto tako znam da bi se tamo odselila čim bi mi se pružila prva prilika. Barem se ne ponose čobanima kojih kod nas ima koliko god hoćeš a mi se još i njima ponosimo. Hebeš takvu državu. Imaju planine a i more im je blizu, što ćeš više...

Komentiraj...
Vidi sve komentare