To je to što me zanima!

Slovenci zgroženi: U kineskom restoranu poslužili im stopalo?

Nakon prijave policija i inspekcija u restoranu su pronašli 24 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjiva podrijetla. Osim toga, restoran se ne pridržava standardna čistoće
Vidi originalni članak

Nakon što je konobar kineskog restorana u Padovi na društvenim mrežama objavio uznemirujuću fotografiju, restoran je optužen da poslužuje ljudska stopala. 

Naime, gosti restorana iz Slovenije u su Padovi poželjeli isprobati kinesku delikatesu - šape medvjeda, a konobar, čije ime nije poznato, za to vrijeme je u kuhinji restorana snimio ono što im je poslužio - dva komada mesa u plastičnoj posudi koja izgledaju kao ljudska stopala. Fotografija je uznemirila redovite goste pa su sve prijavili policiji.

Nakon prijave policija i inspekcija u restoranu su pronašli 24 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjiva podrijetla. Osim toga, restoran se ne pridržava standardna čistoće, pa su tako zatekli hladnjak, podove i pećnicu prekrivene masnoćom i prljavštinom, a zapakiranim žabljim krakovima i mesu rakova odavno je istekao rok trajanja.

Policija je angažirala i forenzičare da pogledaju sliku, a i njima se na prvi pogled čini da se radi o ljudskim stopalima

Fotografiju možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • Dalibor0704 15.01.2017.

    Armistransko janje, baš kao u romanu.

  • luna5 14.01.2017.

    jednom sam bio u udinama u kineskom restoranu i nikad više

  • luna5 14.01.2017.

    i naš je ministar medved , da nisu njegove šape

Komentiraj...
Vidi sve komentare