To je to što me zanima!

Slovenija će uvesti vinjete za sedam dana po 15 eura

Cijena godišnjih vinjeta, koje su dosad stajale 55 eura, povećat će se na 95 eura. Polugodišnje vinjete koje su stajale 35 eura, biti ukinute
Vidi originalni članak

Slovenija će 1. srpnja uvesti vinjete za vožnju svojim autocestama za kraće razdoblje, najavio je na konferenciji za novinare nakon sjednice vlade u četvrtak, ministar prometa Patrick Vlačić. Vlačić je rekao da će vlada parlamentu uskoro predložiti izmjenu Zakona o javnim cestama koji regulira naplatu cestarine, te da će zakonom biti predviđena i vinjeta za razdoblje od sedam dana po cijeni 15 eura. Cijena godišnjih vinjeta, koje su dosad stajale 55 eura, povećat će se na 95 eura, dok će polugodišnje vinjete koje su stajale 35 eura, biti ukinute.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NIPL 29.03.2009.

    hahaha, bunili ste se hrčki in vsi ostali....ostalim( turistom) je bilo ugodeno....vi pa vsakih 7 dni-15 euriča.....pa ste še na slabšem kot prej.... :)

  • tommot 27.03.2009.

    Pa kaj samo cvilite Avstrija ovo, Avstrija ono. Jebo vas Avstrija, idite preko Madžarske, pa konec. PS: tudi vaš jadran ni med najcenejšimi destinacijami za dopust, pa vseeno nekateri slovenci pridejo k vam. Jelena, ti sploh veš kaj so to daske? Haha

  • sikorsky 26.03.2009.

    Pa heba te nije mi jasno šta je vama tako lijepo u toj šugavoj pedofilski Austriji?Pa preselite se u taj Hitlerjunge raj i čistite im tamo štaglje.Austrija pa Austrija pa Austrija,..Ajte se malo za svoju zemlju pobrinite i napravite je ko tu vašu j....u Austriju pa čete je imat doma.U Hrvatskoj se vozate po šumama,da slučajno ne platite najskuplji autoput u Europi a drugima djelite savjete kakve moraju imati cijene.Šalabajzeri jedni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare