To je to što me zanima!

Slovenija: Državni tajnik odstupio zbog TV izjave

Zbog nezgodne izjave da se umirovljenici nemaju čega bojati osim da će im smrt pokucati na vrata, državni tajnik Štrovs podnio je ostavku
Vidi originalni članak

Zbog nezgodne izjave da se slovenski umirovljenici nemaju čega bojati osim da će im smrt pokucati na vrata, u četvrtak je odstupio Marko Štrovs, državni tajnik u ministarstvu za rad i socijalnu skrb. Slovenska vlada priopćila je da se na ostavku odlučio sam, makar se odmah nakon šokantne izjave, dane u televizijskoj emisiji, ispričao umirovljenicima. Štrovs je pojasnio da je izjava uzeta iz konteksta i da je njome samo htio ilustrirati da umirovljenici, za razliku od zaposlenih, imaju zajamčena primanja i ne moraju se bojati gubitka posla.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • krizantema 24.01.2008.

    nek dodje kod nas....moze nas jahat do mile volje i nece morat dat ostavku,a ak i nemamo neko pogodno mjesto,za jedan takav mozak i kapacitet odmah cemo stvorit,ako treba i ministarstvo umirovljenika,pa da ih moze pljuvat i po sluzbenoj duznosti.

  • nedohvatljiv 24.01.2008.

    Joe, to je Slovenija.. ovdje u RH bi još i nagradili osobu koja bi takvo što izjavila.. rukama i nogama i noktima bi se borili dokazujući da to nije rečeno.. da je to politički montirano od suprotne strane.. sjetite se samo Ju-Bi-To-a.. i inih... i njemu(njima) onda(i sada) nadređenih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare