To je to što me zanima!

'Slovenija je potegnula pitanje Ljubljanske banke, nismo mi'

Bilo bi nezamislivo da se nađemo u situaciji da nešto što nema veze s hrvatskim pristupanjem Europskoj uniji po peti put stane na put, rekla je ministrica Pusić
Vidi originalni članak

Na izjave slovenskog predsjednika Danila Türka o Hrvatskoj i Ljubljanskoj banci reagirala je ministrica Vesna Pusić. Zaključila je kako Hrvatska nikada nije otvarala temu Ljubljanske banke već je to napravio slovenski ministar vanjskih poslova Karl Erjavec. 

-  Tema Ljubljanske banke nema nikakve veze s ratifikacijom pristupnog ugovora. Bilo bi nezamislivo da se nađemo u situaciji da nešto što nema veze s hrvatskim pristupanjem Europskoj uniji po peti put stane na put - rekla je Pusić za Večernji list. 

Slovenski predsjednik je neizravno zaprijetio Hrvatskoj. Rekao je kako smatra da bi Hrvatska u situaciji u kojoj jest, u procesu ratifikacija svog pristupnog ugovora i uoči ulaska u Europsku uniju, trebala jako paziti na svoju vjerodostojnost. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • nextor 19.05.2012.

    Da nismo mi. Mi samo radimo šta nam kažu i svima ližemo dupe...

  • cigo 19.05.2012.

    ...pa sto ta dzubrad hoce !?...nije Hrvatska ostetila njihove stedise, vec su ONI ostetili hrvatske stedise,...npr. mene, tada za 1300.- DM, ...sto i nije puno, ...ali nisam ja ni jedini. I nikada nisam pozelio syebati npr. Srbiju, koja nas je oruzano napala, opustosila i unesrecila,...ali sam zato vec nekoliko puta pozelio to isto nasem zapadnom susjedu, koji nas vec dugo mrcvari.

  • dren_1 19.05.2012.

    Nekima je važan srpanj 2013 zbog osobnog profita i medijske pozornosti,a zagarantirana nam je budućnost Grčke i Španjolske pa makar se naši političari ponižavali pred Slovencima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare