To je to što me zanima!

Slovenija: Tri maloljetnika u školi silovala curicu (12)

Stara Cerkev: Iako je zločin prijavljen policiji, a liječnici su potvrdili da se zločin uistinu dogodio, škola to niječe. Policija još nije ispitala dječake
Vidi originalni članak

Trojica maloljetnika starih između 12 i 13 godina u mjestu Stara Cerkev napala su u školi 12-godišnju djevojčicu te ju seksualno iskoristili. Djevojčica je prošlog ponedjeljka pod velikim odmorom otišla na zahod, a dječaci su je pratili. Jedan ju je držao, drugi joj je zatvorio usta rukom kako ne bi mogla vrištati, dok ju je najmlađi zlostavljao. Djevojčica je zločin tek prije pet dana priznala očuhu koji ju je zatim odveo ginekologu. Iako je pregledom napad potvrđen i prijavljen policiji, još nitko nije razgovarao s dječacima. Djevojčica se nakon napada povukla u sebe, dobila napad histerije te cijele dane gleda u jednu točku, tvrdi očuh. Kako policija nije reagirala, obitelj nesretne djevojčice kontaktirala je Ministarstvo obrazovanja koje je pozvalo ravnateljicu škole da provjeri slučaj. No ravnateljica Sonja Veber tvrdi da se napad uopće nije dogodio. Dok žrtva u šoku sjedi kod kuće, zlostavljači redovno pohađaju školu. Trojka je navodno napala rođaka od djevojčice i zaprijetila mu da ne smije ništa pričati o zlostavljanju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • elenora 14.05.2008.

    Lavanda***kako jadno razmišljanje!!!! daj Bože da i ti dobiješ ovako momački na CIGANSKI naćin i bit će to ok.niš strašno... jer cigan si dok razmišljaš na ciganski nacin..

  • krizantema 14.05.2008.

    hmm....ok.da ne bude zabune,ovo je opcenita poruka,nikom posebno i svakome pomalo:nevjerovatno je koliko blesavih,glupih i zatucanih ljudi ima na ovom svijetu.

  • krizantema 14.05.2008.

    lavanda najstrasnije u tvom komentaru je to sto si sebe strpao u kategoriju "ostali normalni ljudi"

Komentiraj...
Vidi sve komentare