To je to što me zanima!

Slovenka obložila torbu folijom i krala parfeme u Hrvatskoj

Slovenska državljanka (26) u trgovačkom centru u Slavonskom Brodu pokušala ukrasti parfeme vrijedne 10-ak tisuća kuna tako što je u torbu stavila foliju za ometanje alarma
Vidi originalni članak

Policija 26-godišnjakinju iz Slovenije sumnjiči da je  4.ožujka navečer oko 18.30 sati u jednoj trgovini trgovačkog centra u Ulici Josipa Rimca u Slavonskom Brodu ukrala 10 raznih parfema vrijednosti 10-ak tisuća kuna.

Parfeme je stavila u torbu, a kako je u torbi imala foliju radi ometanja uključivanja alarma prošla je bez problema pored blagajne, ne plativši, ali ju je navrijeme uočila i zaustavila djelatnica trgovine, pa je djevojka ukradene parfeme vratila.

Policijski službenici su 26-godišnjakinju uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo krađe i kazneno djelo izrade i nabavljanja oružja i sredstava namijenjenih počinjenju kaznenog djela predali pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, a potom Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje. Zbog posjedovanja odnosno korištenja folije za ometanje činjenja kaznenog djela, neslužbeno doznajemo, prijeti joj kazna zatvora do 5 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mrTrobec 09.03.2018.

    Koji su to parfemi po 1000 kn komad? KGK-Londin-Paris-Tokiyo ?

  • Wiga 24_500 09.03.2018.

    Cerarovoj poštenoj građanki treba odrezati 30 godina rada u kamenolomu za primjer da nam ne šalje svoje lopove u Hrvatsku jer imamo dosta vlastitih.

  • Mošsimislit 08.03.2018.

    Samo nek kaže da ima sinkopu i izvukla bu se

Komentiraj...
Vidi sve komentare