To je to što me zanima!

Slovenka pretukla trgovkinju, pokušala ju je spriječiti u krađi

Policija je uhitila osumnjičenicu (41) i troje pomagača među kojima je i maloljetnik. Počinili su više kaznenih djela među kojima je i napad na službenu osobu i prijetnja
Vidi originalni članak

Policajci iz Varaždina dovršili su kriminalističko istraživanje nad Slovenkom (41) s boravištem u Varaždinu zbog sumnje da je u ponedjeljak oko 7.15 sati orobila zaposlenicu (54) trgovine na parkiralištu u Dravskoj ulici. 

Slovenka je zajedno s muškarcem (42) i ženom (62) ušla u trgovinu. Ukrali su nekoliko artikala i izašli bez da su platili. Prodavačica ih je upozorila kako moraju platiti, a Slovenka ju je izudarala rukama po glavi i tijelu. Nakon toga su pobjegli.

Policija je uhitila trojac i 17-godišnjaka. Počinili su više kaznenih djela među kojima je i napad na službenu osobu i prijetnja.

Protiv njih će podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, a muškarac će se predati pritvorskom nadzorniku PU varaždinske.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • miki-zg 08.07.2014.

    Bilo da je slovenka ili eskimka, treba je izmlatit kao vola u kupusu, čini se da je to jedini jezik koji razumije.

  • _petra_ 08.07.2014.

    slo

  • belizagrebgrad 08.07.2014.

    Novinarko to je govor mržnje.Ako je žena iz Slovenije ne znači da je slovenka.Tamo žive mnoge srpkinje bosanke romkinje........ Admine reci novinarki nešto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare