To je to što me zanima!

Slovenska vlada ratificirala je Memorandum o suglasnosti

U parlamentarnu proceduru uputili su i prijedlog zakona o ratifikaciji hrvatskog pristupnog ugovora s EU. Memorandum su u ponedjeljak potpisali Milanović i Janša
Vidi originalni članak

Slovenska vlada je u srijedu uredbom ratificirala Memorandum o suglasnosti između Hrvatske i Slovenije. U parlamentarnu proceduru uputili su i prijedlog zakona o ratifikaciji hrvatskog pristupnog ugovora s EU, piše HRT. 

Uredbu kojom se ratificira memorandum objavit će u službenom listu, a stupa na snagu u trenutku kada Hrvatska i Slovenija jedna drugu diplomatskim putem obavijeste o ratifikaciji Memoranduma.

Podsjetimo, premijeri Zoran Milanović i Janez Janša u ponedjeljak su u Mokricama potpisali Memorandum o suglasnosti između Vlade Hrvatske i Vlade Slovenije o pitanju Ljubljanske banke. Potpisanim Memorandumom se pitanje Ljubljanske banke stavlja u okvir sukcesijskih pregovora, a  sudski sporovi hrvatskih banaka o prenesenoj štednji bit će stavljeni u mirovanje. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • francetić 14.03.2013.

    Za dva milijuna kuna bi i ja ratificirao što god hoćeš.Ili po onoj našoj staroj:"lako je tuđim k*rcem po gloginjama mlatit".

  • WOMANIZER 13.03.2013.

    ubrzana propast rh, to je eu!

  • 13.03.2013.

    Koje velike riječi, memorandumi, ratifikacije, a jedna zemlja manja od druge, a o političarima da i ne govorim....Teža lakrdija i vrijeđanje inteligencije hrvatskih građana, pogotovo nas koji smo je stvarali u krvi !!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare