To je to što me zanima!

Slovenska zemlja je čitava: Cvijeće mu zaboravit neće!

Hrvatski premijer ući će u povijest kao brižni čuvar slovenskog cvijeća jer njegovi vozači i policija u složenim operacijama čuvaju integritet žardinjera
Vidi originalni članak

Nakon dramatičnog i sasvim neučinkovitog sastanka dvojice premijera u Mokricama vozač premijera Sanadera pokušao je golemu limuzinu elegantno uvesti u dvorac, preko razmjerno uskog prilaznog mostića. No načelno jednostavan manevar pokazao se složenijim od očekivanja. Možda zato što je vozač vozio unatrag, a ne u petoj brzini, na koju je premijer navikao, ili možda zato što su slovenske prometnice tješnje od hrvatskih, stvar je ispala puno teža i, pokazalo se, rizičnija! Vozač je krenuo i odmah shvatio da bi mogao ugroziti teritorijalnu cjelovitost žardinjere s cvjetićima, jer ju je okrznuo, pa je odlučio ponoviti manevar. Operaciju su pratili civilni medijatori, koji su pomagali da ishod bude uspješan. Iz drugog je pokušaja vozač BMW-a, praćen objektivom kamere slovenskog Žurnala24, uspio - zaustavio se točno na crti sredine između jedne i druge žardinjere i tu odlučio pričekati hrvatskog premijera, koji sa slovenskim kolegom nije ništa dogovorio. Slovenski novinari objavili su vijest kako je “Sanaderov vozač oplazil cvetlično korito” (okrznuo cvjetno korito) kao najzanimljiviji dio suhoparnog državnog sastanka na vrhu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • deli1 26.02.2009.

    @god of war... ocito ti poznavanje slovenksog nije jaca strana jer da si ga procitao i uspio bilo sto razumijeti skuzio bi da nam Undertaker u svom komentaru nije solio pamet nego upravo suprotno. Svatko ima pravo komentirati na bilo kojem javnom portalu pa tako i ti mozes na slovenskim portalima.

  • dozvati1 25.02.2009.

    hej balvane,auto ima i retrovizore (mogu se podesiti i prema dolje),samo treba znati ,sada se kekeci mogu smijati u kompletu,sjebali nam premjera i vozača da ni jednom nebude žao

  • mika_h 25.02.2009.

    Kada bi se vozio u nekom manjem autu, kao npr. premijer Svedske, mozda bi i prosao. Ali ne, on se vozi u skupom autu, hebes siromastvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare